Adsense-top

Дамата, дето замени Паисий с Робинзон, сега разпрати "джендър" нареждане до училищата...


Хайде сега някой управляващ пак компетентно да ми обясни, че истанбулската конвенция била само за домашното насилие, а не за третия пол.
Държавата в лицето на регионалния инспекторат по образование инициира конкурс за столично “Училище без насилие и стереотипи, определени от пола”.
Не е шега. Лично шефката на инспектората Ваня Кастрева на 12 януари е разпратила уведомителни писма до директорите на училищата в столицата. Ицициативата се провежда съвместо с фондация “Джендър образование”.
Не знам коя е тая фондация. Само чакам някой джендър или инспектор да припари до училището на моя син и да се опита да просвещава за “стереотипите на пола”. Ще го посрещна…с уважение, подобаващо. Ще го телепортирам директно в един по-хубав ЛГТБИ-свят.
И какви са, г-жо Кастрева, стереотипите на пола? Лошо ли е, че има два пола, колко трябва да са според вас и как ще изглеждат училищата без стереотипи? Какви индивиди ще ги населяват?
Абе вие директно откачихте, бе…По-скоро се демаскирахте. Защото децата, малките, невинните, подрастващите са крайната ви цел, нали? Там трябва да бъдат посети семената на отровата и перверзията. Това е генотипът, който трябва да подмените. Това са бъдещите трансхуманни хибриди – без сексуална, религиозна и национална идентичност, които ще инсталирате в бъдещето.
Заразата пълзи и поваля първо беззащитните.
Истанбулската конвенция е проекция на идеологемите на агонизиращия мултикултурализъм. На разпадащия се “неолиберален” Запад.
Още даже не сме я приели и се започна. Конкурси в училищата, първото ЛГТБИ-общество в Софийския университет…
Смятайте какво ще стане после, как ще наберат кураж, как ще изнаглеят двойно.
Нашата вече е свършена, да спасим поне душите на децата си.

Недялко Недялков, Пик, Ретро

П.П. Припомняме, че Ваня Кастрева е същата, която като заместник-министър на образованието се опита да замени изучаването на Паисий с Робинзон. После уволни директора на най-елитната гимназия и въдвори пълен хаос там. Сега явно е амбицирана и от джендъризма...

9 коментара:

 1. Тази жена трябва да я изгонят и от борсата за безработни.

  ОтговорИзтриване
 2. Тая трябва да се кастрира за да премине в четвърти пол? Защо спи до мъж кретлата и защо раждала, да направи децата си първо денджари! Побъркан свят! Всички са за лудницата!

  ОтговорИзтриване
 3. Ама това жена ли е?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Tе това е джендера ли тенджера ,и я не знам,но е те това

   Изтриване
 4. Абе тази разгонена кучка няма ли някой да и завре царевичен кочан в гъза и да миряса,какви джендери и се въртят в главата,знаете ли как бързо ще ги забрави,като и изкочат очите от болка като жаба в манерка ще се се облещи!

  ОтговорИзтриване
 5. Няма да стане, нагла безполовице! Къси са ви ръчичките извратеняци подли! Хората ви усетиха номера, и този път няма да мине!
  Хора, БДЕТЕ!

  ОтговорИзтриване
 6. Тази след джендърите може да ни докара и инцеста и тогава ще може да си ляга със сина си.

  ОтговорИзтриване
 7. СТИГА ВЕЧЕ НЕКАДЪРНИЦИ В ОБРАЗОВАНИЕТО! ПРЕКАЛЕНО МНОГО СТАНАХА! ВЪН И КАСТРАЦИЯ!

  ОтговорИзтриване
 8. "Ако искате да превземете един народ, първо вземете децата му". Да. Децата ни са целта. Трябва да ги пазим фанатично!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...