Adsense-top

Оставам! Разстрелите не са престъпност, те си се избиват едни други мутрите...

 
"Няма да подам оставка. Няма да проваля Председателството, което нашето правителството води по-добре от всяко друго..."
Това обяви премиерът Бойко Борисов във финален коментар относно започналата в първите дни на 2018 г. пукотевица.
"Разстрелите на бандите не са престъпност. Те си се избиват едни други мутрите. Това не засяга гражданите и не е проблем на правителството"- обясни Борисов.
"Шесторното убийство е случайност, битов инцидент. Можеше да е не в първите дни на 2018, а в последните на 2017. Каква е разликата? Едно председателство. Един луд избил близките си, голяма работа. Случва се..." - бе мнението на великия национален лидер по най-голямата единична трагедия от години.
Думите му внасят нови окраски в политико-криминалистичната ситуация. Ако Петър Христов е "мутра" от тия дето се избиват едни други, то остава въпросът, защо е бил толкова близък с ГЕРБ, и самата партия същи мутри ли са.
Интересен е и казусът защо държавата му е наляла стотици милиони в различни проекти - вероятно за да легализира "добре облечения бизнесмен". Думите са отново на Бойко Борисов, но от преди година - в кариерата му на главен секретар. Тогава също се случиха около 150 поръчкови убийство, с нито едно разкрито. Това не попречи на кариерата на Бойко...

Г.Н.

1 коментар:

  1. ДА ДЕ,"РАЗСТРЕЛИТЕ НА БАНДИТЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНОСТ.ТЕ СИ СЕ ИЗБИВАТ ЕДНИ ДРУГИ МУТРИТЕ".ЕЙ ТАКА,КЕФ ИМ Е ДА СЕ ИЗБИВАТ.ПРОСТАК,НЕНОРМАЛНИК.НЕ МОЖА ЛИ ВЕДНЪЖ ПОНЕ ДА КАЖЕШ НЕЩО СМИСЛЕНО.ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ ТВОЯТ РАЗСТРЕЛ НЯМА ДА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ДАЙ БОЖЕ ПО СКОРО.АМИН.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...