Adsense-top

Докога ще имаме толерантност към нетолерантните спрямо нас и докога ще позволяваме на слепци да водят зрящи?

България сложи прът в европейското колело!
„Прогресивните“ измежду нас трудно ще разпознаят копието, затова, нека засега си остане прът.
Българите никога не са се интересували кой политик какви лични ангажименти е поел, какви са подбудите му и евентуални ползи от това. Българите са бедни, защото са ограбени от държавната и политическа власт, защитена от европейската бюрокрация.
В този смисъл последните, заедно и поотделно, се явяват „кръвни врагове“ на средно статистическия българин, неопетнен от голямото ограбване на държавата му, личните спестявания и надежди.
В такава предвоенна обстановка – „политика тука всяка забравете“.!
Впечатлен съм от реакцията срещу Конвенцията на всички вероизповедания и религии в България, с изключение на някои еврейски общности, заявили пристрастност с немотивирани или напълно витиевати тези. Дано разбират какво вършат и последствията от това, но както казват старите хора: „Всяка крушка си има опашка.“ – да се надяваме, че не е свинска!
Напълно подкрепям реакцията на БПЦ по темата въпреки, че съм наясно как функционира тя. Впрочем, никой не трябва да има илюзии, че това може да се случи без „благословията“ на официалната държавна власт, защото въпреки Конституцията и въпреки всички твърдения БПЦ засега е чисто държавен орган. Причините са твърде много и всеки, който я разпознава отделно е в пълна заблуда!
Лицемерни сме, лукави и подли като държавно управление. Не по-малко от тези, които се опитват да ни учат на демокрация, ценности и човешки идеали. Това, което искаме всички е далеч от нивото на което функционира разума ни. Затова, решенията са в зоната на конфликта!
……………………………………………………………………..
Този конфликт ще бъде използван политически, външнополитически и прочее и България няма да извлече полза от него, защото няма държавници, а посредствени, тъпи и ограничени властници, не по различни от архетипа Нерон.
…………………………………………………………………….
България никога няма да стане европейска държава! Няма логика да се връща назад в развитието си, както някои политически скопци мислят. Не сме толкова прости, за да не прозираме вехти формулировки в „нови конвенции“ и всякакви други псевдо документи, регламентиращи законите в открития Космос.
Сексуалната революция на свой ред ще изяде децата си, както всяка революция – битият ще си остане бит, а останалото си го знаем. За мен остава въпросът докога ще имаме толерантност към нетолерантните спрямо нас и докога ще позволяваме на слепци да водят зрящи?
Докато не получа отговор на този въпрос, моля, европейските лоясали бюрократи да си гледат мухлясалата работа и да не ни изнудват с прокламация на псевдо култури.
Да си ги отглеждат сами и докато не се убедят самите те в положителния резултат, да не насилват по-слабите икономически от тях държави. Защото ако има истински насилени и трябва да се защитят със специална европейска Конвенция, това са първо лоялните български граждани…

Николай Марков, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...