Adsense-top

Путин: С гeйoвe и джeндъpu, ЕС ще загуби Източна Европа, и така ще се самоубие...

 
Европейският съюз е загубил способността да прецени приоритетите си и в момента е на път да се самоубие, воден от абсолютно абсурдни аргументи.
Това коментира руският президент Владимир Путин, след като скандалите около Истанбулката конвенция у нас стигнаха и до руската предизборна кампания.
"Считате ли, че в България се преражда православието и започва отказ от западните ценности" - попита го журналист на предизборно мероприятие.
Тогава президентът се усмихна и обясни, че въпросът е много по-голям.
Според Путин, Европа в момента изкуствено е раздула въпроса с правата на хомосексуалните, които въпреки цялата пропаганда, са нищожен дял от населението. Но с това раздуване се потискат правата и възгледите на други групи, които се чувстват недоволни и дори репресирани.
"Какво става с една държава, в която по каквато и да била причина, властта започне да репресира мнозинството от населенито? Какво става? Тя се превръща в тирания, независимо как се нарича - демокрация, република, кралство или дори Европейски съюз. Тиранията води до съпротива, ерозия и разлагане накрая. Никоя държава не може дълго да воюва с населението си. На някакъв етап населението побеждава, колкото и силна да е държавата..." - обясни Путин.
От думите му стана ясно, че очевидно увлечена да свръх-защити правата на алтернативните сексуални ореинтации, Европа се превръща в тиранин спрямо мнозинството, от което следва че съпротивата на самото мнозинство ще я разбие.
"ЕС ще загуби Източна Европа, защото там и след 100 години няма да приемат нито гейове, нито джендъри, нито травестити нито каквито и да било извращения. И тук не става дума само за православието. Полша е католическа страна, при това и силно анти-руска. Но също е напълно против тези процеси в Европа. В Унгария, Чехия, Словакия е същото. Източна Европа няма да приеме налагането на тези псевдо-ценности. Тя ще се отцепи. А без нея, съюзът губи смисъл. Той ще се върне в старите граници на първоначалната Европейска икономическа общност - т.е. изобщо няма да може да претендира не само за глобално, но дори за регионално влияние" - обясни Путин.
Припомняме, че ЕИО е началната версия на ЕС, която се състои основно от Германия, Франция и Италия. Във военно отношение е напълно подчинена на САЩ, а икономически изобщо не може да се мери със САЩ.
В момента, освен САЩ има втори супер-икономически център, в лицето на Китай, а ЕС някак крепи баланса чрез приобщаването на Източна Европа и поддържането на илюзията за единен континент.
"Ако по тази неикономическа причина ЕС изгони Източна Европа, то последствията ще са гигантски и съвсем икономически. Това ще е най-глупавото разпадане на имперски проект - заради нищожен процент гейове и транссексуални. В интерес на истината е да се каже, че това не е в интерес на Русия. Ние предпочитаме да сме единни с ЕС, да направим общо икономическо пространство от Атлантика до Владивосток. Но очевидно това може да се провали от гейовете и подкрепящите ги политици" - завърши Путин.

Г.Н.

1 коментар:

 1. В думите на руския президент има много истина, както винаги. Но има и много дипломатичност /пропуски в истината/ Не е негова работа да коментира нашите продажни политици, както и корумпираните представители на ЕС, и той не го прави. Той само посочва че разпадането на ЕС, под предлог че се защитават гейовете и каквито и да било други хора с психични отклонения е безкрайно глупаво и вредно за ЕС, България, включително и за Русия. Понеже е политик от много висока класа той не влиза в подробности и не ни обяснява, че Истамбулската конвенция не защитава никого. Тя в същност има деструктивна роля, както за отделните страни в ЕС, така и за ЕС като цяло. Остава само да разберем, че трябва изхвърлим продажниците и техните господари от живота си, да съхраним изграденото.
  Кои са корумпираните, ние ги знаем – те са между нашите управници.
  Знаем също така кои са заинтересовани и им плащат – това са няколко еврейски фамилии чрез Сорос. Това е една групичка, която контролира значителна част от световната икономика. Трябва ли да треперим от страх пред тя. Президентът на Русия ни показа че не са толкова страшни. Той просто ги изхвърли от страната си и Русия просперира.
  Какво ще стане ако не приемем Истамбулската конвенция – просто нашите продажници няма да си получат хонорарите за добре свършена работа. И българските мъже няма да избият безнаказано нито жените нито децата си. Поне ако има работеща държава.
  Можем ли да последваме примера на Русия и да изхвърлим тези които ни унищожават?
  Можем ако първо изхвърлим мекеретата на Сорос /ГЕРБ/, а след това дадем достатъчно пълномощия на президента ни. Той доказа че заслужава доверие.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...