Adsense-top

Потрошиха трети джип на пловдивски депутат от ГЕРБ

Предното стъкло на джип „Мерцедес“, собственост на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов, е било разбито с камък. Вчера други два джипа на Йорданов бяха запалени. Говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев потвърди за случая и уточни, че посегателството е извършено между 20 часа и 6 часа вчера, предаде БТА.
Потрошиха трети джип на пловдивски депутат от ГЕРБ
Предното панорамно стъкло на луксозното возило е било строшено с камък. „Извършен е оглед на място, образувано е досъдебно производство, води се следствие срещу неизвестен извършител за повреждане на чужда вещ“, каза още прокурор Илиев.
Миналата нощ бяха подпалени и изгоряха напълно други два джипа на семейство Йорданови – „Мерцедес“ и „Тойота“. По задната гума на едната кола бяха открити следи от запалителна течност.
Антоний Йорданов е депутат от ГЕРБ за втори мандат, шеф е на районната структура в пловдивския кв. „Тракия“. Съпругата му Татяна е общински съветник от партията на Бойко Борисов.
От ГЕРБ заявиха следното: „Очевидно някой в Пловдив много го е страх от ГЕРБ, но категорично заявяваме, че няма да ни уплашат и да попречат на работата ни в полза на пловдивчани и всички български граждани. Очакваме разследващите да достигнат до категоричен отговор, дали чрез посегателството срещу автомобилите на двамата представители на ГЕРБ не се цели оказване на въздействие върху политическата им дейност.“

Източник: Гласове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...