Adsense-top

На робовладелците краката са къси

Днес организация на РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ, известна с псевдонима РАБОТОДАТЕЛИТЕ, е подала Сигнал в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) срещу производители на електроенергия, за това че търговци-посредници при доставката искат да повишат цената и драстично от 1-ви февруари. След като в продължение на 40 дни робовладелците се заканваха на търговците изведнъж съзряха таен картел между държавните производители АЕЦ “Козлодуй” и ТЕЦ “Марица Изток 2”.
И до ден-днешен нищо не се е променило. Интересно тогава, от къде робовладелците знаят това, което самата АЕЦ НЕ знае??? Но това е смешната част от сигнала. Трагичната е, че централите са виновни, за това че са продали на някой евтино и той после препродава скъпо?
Има още какво да се коментира и разобличава в словоблудството на робовладелците, но ще се въздържа, по уважителни причини. Работата е там, че още на 5-ти декември, много преди робовладелците да запеят, обещах и обясних, при какви условия и колко лесно мога да покажа и докажа картела между фирмите-посреднички. Разбирайки достоверността на обещанието ми робовладелците бяха задействани да стрелят в грешната посока. Поради тази причина сега няма да бързам да свалям картите.

Георги Котев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...