Adsense-top

Правата на жените нямат нищо общо, винаги такива етикети се ползват, за да се прикрие основното...

 
Днес вицепрезидентът на Републиката публично се обяви "За" Истанбулската конвенция. Илияна Йотова каза, че основната и цел била защита на жените, а не някакви гейове или "трети полове".
Всъщност, Йотова е права. Само пропуска да каже каква е "неосновната цел". Която винаги е скритият мотив за подобни конвенции.
Ако не сте разбрали още, на Запад нещата така се уреждат. Никога пряко, директно, в дебат. Винаги с някакви лицемерие и прикритост. Всички важни въпроси се решават с някакви "малки букви" или скрити членове из други закони.
Ще дам няколко примера.
По време на кризата 2009 г., в САЩ въведоха тайно всеки да е длъжен да си докладва златото, на стойност над 600 долара. Очевидно, за да знае държавата кой има злато, и при нужда, да го национализира (както са направили САЩ - да, именно те, през 1933 г.). Но забележете - това не стана с официален закон. А с някакъв незабележим член в... Здравния закон на Обама. В здравен закон уреждат статута на златото.
Нека дойдем в Европа. Членството в ЕС се тръби, че е човешки права, право на пътуване и еврофондове. Всъщност, основното в ЕС е така наречението "единен пазар", т.е. правото на корпорациите да ти изкупят икономиката. Е, сега го виждаме - цялата ни икономика е в чужди собственици. Т.е. целият народ им плаща чрез пазара, който държат. В същото време от еврофондовете, и от свободното пътуване, се възползват едноцифрен процент от населението. Значи 100% плащаме на корпорациите, а някакви малки проценти ползват някакви блага.
Членството в НАТО е нещо подобно. Срещу внушението, че някой от вън ще ни пази, ни заставиха да се разоръжим. Основната цел на НАТО е не да сме сигурни, а да ни разоръжи. Т.е. да сме слаби. Но се прокарва зад маската на нещо друго.
Ето това е целият западен модел. Измислят нещо, дето да е като фасада, а зад него прокарват истинската цел.
Така е и с "Истанбулската конвенция". Зад фасадата на борба с насилието над жени, се прокарва всъщност хомосексуалната култура, третият пол и всевъзможни други извращения. Те са основната цел. Знаете ли защо? Ами защото по въпроса за правата на жените, и в момента има много по-строга регулация, отколкота е самата конвенция. Т.е. в тази си част, тя е безсмислица. Няма да промени нищо.
Но в частта с третия пол, определено ще промени много.
В този смисъл, вицепрезидентката ни, като част от неолибералния елит, нека каже цялата истина. А не да се държи като лицемерен и лъжлив европеец...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...