Adsense-top

Маргарита Петкова: От "Топлофикация" са уникално нагли!

Имам чувството, че вече толкова са си повярвали монополистчетата, че даже и не поглеждат нито какви фактури пишат, нито какви дела завеждат, просто всичко е една поточна линия от гнус, която бълва ли, бълва...
Моят добър приятел и великолепен писател Емил Измирлиев ги нарече Мутрата Топлофикация.
Не е съвсем прав - и мутрите имат някакъв човешки облик, бе, не са 24/7/52 гадове. Тия са уникално нагли! Половин София в момента е без парно или с минимално такова, колкото да не ти залепнат ръцете за тръбите. Обяснение никакво, освен в кои квартали има авария. Ама защо, ама до кога, ама че е за трети път в рамките на две седмици, карай, местииии, бунаците зъзнат и слушкат, а като дойде новата фантасмагорична фактура, ще тичкат да си я платят, къде ще ходят. Щото иначе - дело.
Имам чувството, че вече толкова са си повярвали монополистчетата, че даже и не поглеждат нито какви фактури пишат, нито какви дела завеждат, просто всичко е една поточна линия от гнус, която бълва ли, бълва... Бебета и бабета зъзнат и се чудят как да изкарат нощта, утрешния ден, по-утрешния в мъртвата хватка, с която това образувание ги държи партер от години. Но номерът е ако мине номерът. Хайде холан, хората стоят на студено, защото са си патили парното, а пестят от тока. Колко души разигравате като мечка на сиджимка, бре, маскари! А през това време из чаршията ни фейсбукарска върви поредния спам за коледната топлина помежду ни... Прави са да местят, докато ние се правим на ударени. Удрииии, Dessi Shopova! Аз съм бясна и току-виж си го изкарам на пеещите дядоколедчета, задръстили месинджъра ми!

Източник: NBox.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...