Adsense-top

Надзирател: 99% в Белене бяха криминални престъпници, сега направихме от изнасилвачи, "борци с комунизма"...

Служил съм 5 години в Белене като надзирател, и честно да ви кажа, там някой дето да не е бил тежка доза престъпник, не съм видял. Това коментира пенсионираният полицай Йонко Балканов във Фейсбук след позорното предаване за "престъпленията на комунизма" по БНТ, в което участваха само соросоиди и платени антикомунисти и се получи супер едностранно послание.
"Преди мен другите надзиратели казват, че от време на време имало и някой политически затворник, но това е било рядкост. Освен това политическите са се ползвали с привилегии и бързо са ги извеждали по други затвори." - твърди надзирателят, който по-късно продължава работа в системата на МВР.
"В България не е имало никакви репресии, това са глупости. Не е имало, просто защото народът ни от векове е свикнал да върви след победителя. Затова и нито е имало кой знае каква съпротива срещу "фашизма", нито пък после някой е оспорвал социализма." - каза Балканов.
В Белене бяха хора, които си заслужаваха това. Убийци, изнасилвачи, рецидивисти, едри крадци. Това бяха там. Сега като гледам имената на "репресираните", и ми става жал за тази държава. 
Не знам има ли друга държава по света, където имена на криминални типове да са сложени на паметници и изкарани борци за свобода. "Какви борци за свобода са тия, някои аз лично съм ги виждал. 
Пълни боклуци, не можеха да четат, не знаеха кой е Ленин и кой е Сталин. Някакви скудоумни изпечени престъпници, които никога не са се интересували от политика, сега са герои на анти-комунизма. Имената им са на паметника пред НДК" - коментира Балканов.
През комунизма, половината комунисти бяха с буржоазно потекло. Точно както сега повечето капиталисти са с комунистическо. 
Никой никого не е репресирал. Като падна Бай Тошо, новите решиха да измислят митове и легенди. Така Бай Тричко - "пишката" (извинения за думата - бел.ред.) се оказа борец с комунизма. А той тоя човек май болен беше. 
Само за жени мислеше и беше изнасилил единайсет. Може би е трябвало в лудница да го пратят, а не в Белене. Ама чак да излезе борец с народната власт..." - каза с насмешка пенсионираният надзирател...

Г.Н.

8 коментара:

 1. Този нормален ли е? Защо му криете името, анонимен измамник!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не можете да четете ли ? Името му е написано в началото, бивш служител на затвора в Белене, Йонко Балканов. Друг е въпросът за мястото, където се публикува тази информация, но ... във всяка информация (дори и булевардна) има голям процент истина.

   Изтриване
 2. Една година след амнистията на "политическите" затворници, 80% бяха върнати обратно, просто продължиха със занаята...

  ОтговорИзтриване
 3. Да се разберат с този: https://ciela.com/kontslagerat-belene-1949-1987.html

  ОтговорИзтриване
 4. Долна лъжа и инсинуация! Така ва наглост, дебелоочие и мерзавщина е присъща само и единствено на комунист!!!

  ОтговорИзтриване
 5. То и сега ако питате в кой да е затвор, всички вътре са невинни ....

  ОтговорИзтриване
 6. Противниците на новия режим от 09.09.44 г. са били съдени или убити без съд. А тези в Белене са били хайлази, както по-точно ги описва този бивш надзирател. Една такава мръсница от лагера в Белене, въдворена за разврат и хулигански постъпки ми врътна такъв номер...който много се хареса на сининикаквите демОНкратчета.

  ОтговорИзтриване
 7. Мръсен комуняга, в затвора трябва да гниеш до живот, заедно със всички комунистически отрепки! Бива наглост, ама това вашето минава всякъкви граници!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...