Adsense-top

ГЕРБ-4: Слави прави проект, който ще удари основно БСП...

Около 4000 "супер достойни" българи се явиха като кандидати за държавната трапеза на Слави Трифонов.
Започва брутална кардинална промяна, трябва да се помете всичко, обяви гологлавият шоумен.
Само че, оказа се, проектът на Слави не е срещу ГЕРБ като символ на абсолютната мафия и на тоталното превземане на държавата.
Той е пореден проект, който да пречи да се появи достатъчно силна алтернатива.
Т.е. ГЕРБ иска да продължи да управлява както досега - бутафоризира и омаломощава противниците си, прегръща ги, и на техен фон 1 милион фалшиви, цигански и корпоративни гласа, го държат на 1 място.
Гласовете на ГЕРБ няма да се загубят, поради посочената причина. Те не зависят от това какви партии има.
Вместо това, проектът на Слави ще изсмуче гласове, основно от БСП. Която доскоро ГЕРБ контролираше с безгръбначни лидери и ръководство. Но сега Корнелия се наточи вярно да го бутне, очевидно желаеща мястото му.
Дали БСП е добра или лоша, това е отделен въпрос. Сега за БСП е важно това, че се е изравнила с ГЕРБ и съвсем реално може да обере протестния вот.
И какво става - появи се Слави с 4000 супер достойни службогонци, дето ще ни спасяват. Вкл. няколко десетки "юпита" - т.е. деца на мутри и политици от Прехода, които за наша сметка се изучиха в чужбина, и сега ни ги връщат като "новия елит".
С тази бомбастика, Слави ще разцепи протестния вот и отново ще остави чиновническо-ромския ГЕРБ начело.  С първи мандат за правителство. После ще влезе в коалиция с Мутрата. И следва... ГЕРБ-4 :)

Г.Н.

2 коментара:

  1. На въпросния автор на това свободно съчинение - Г. Н. , му препоръчвам да чете по-малко фантастика! Толкова е "убеден", че Слави "ще клекне" на мутрата Борисов, че не мога да се отърся от натрапчивата мисъл, че самият автор е повече от ГЕРБер! Но.... мечтите са безплатни - нека си помечтаят ГЕРБерите, че ще правят "коалиция" със Слави! Няма лошо, нали?! Хахахахаха...

    ОтговорИзтриване
  2. Да не забравяме,че Градската Мутра Борисов и Селската Мутра Трифонов бяха супер аверчета в началото на герберасткото управление и се скараха за едни декари из София.Колко му е пак да се сберат-и двамата са луди по властта,а са и моми....извинете ергени!А селянчето от Учиндол отколе е на ти с мафиотите-да не забравяме Васил Илиев къде бе тръгнал с новия си мерцедес,когато го гръмнаха....Томно на среща с Тифонов!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...