Adsense-top

Бойко свали протестния билборд на полицаите с €340 заплата... да не го видят еврочиновниците...

Синдикалната федерация на служителите на МВР използва интересен подход, за да информира за ниските си заплати европейските чиновници, които ще пристигат у нас.
Билбордът, който беше поставен в центъра на София обаче вчера е бил премахнат. Това сподели Илия Хрисимов, заместник-председател на СФСМВР.
"Вчера, късен следобед, получихме съобщение от фирмата, с която имаме сключен договор, че билбордът ще бъде свален", обясни Хрисимов пред Bulgaria ON AIR.
Той подчерта, че на фирмата е платено, има договор, но синдикалната организация не е получила обяснение за премахването на плаката.
Контрактът е бил сключен за две седмици, като организацията на служителите в МВР са планували след 15 януари да бъдат поставени и още подобни билбордове.
Илия Хрисимов обаче обясни, че не се знае дали това ще стане.
"Обществото ще си даде своя отговор защо е свален този билборд. Утре е откриването на председателството, планирали сме протест от 18 часа - ще бъдем пред телефонната палата", информира Хрисимов.
Той припомни,  че полицаите протестират още от лятото и че техните искания все още не са удовлетворени.
По думите му, ниските заплати правят професията на униформения все по-непривлекателна.
Във връзка с тежките престъпления от началото на годината, Илия Хрисимов обясни, че служителите не са спирали да работят и няма как да спрат.

Източник: Днес.бг

3 коментара:

  1. Трябва всеки да излезе, не само полицаите!!! И не на друго място, а всички да сме пред НДК. Вместо да си другаруват по бюрата на реновирани зали, да видят протестиращия ГЛАДЕН българин!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Трябва всеки да излезе, не само полицаите!!! И не на друго място, а всички да сме пред НДК. Вместо да си другаруват по бюрата на реновирани зали, да видят протестиращия ГЛАДЕН българин!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Трябва всеки да излезе, не само полицаите!!! И не на друго място, а всички да сме пред НДК. Вместо да си другаруват по бюрата на реновирани зали, да видят протестиращия ГЛАДЕН българин!!!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...