Adsense-top

34 българи са пътували до Канада, откакто отпаднаха визите... заради тях приехме СЕТА и погрома над икономиката...

Едва 34 българи са се възползвали от безвизовото пътуване до Канада, откакто самите визи бяха отменени в края на миналата година.
Припомняме, това стана като част от споразумението да приемем СЕТА - убийственото споразумение за псевдо-свободна търгавоя, което фактически ще разруши българската икономика.
У нас много обичаме да вадим бутафорни "успехи" като аргумент за фундаментални глупости, които правим. Така след абсурдите на НАТО и ЕС, сега и "визите" за Канада се превърнаха в аргумент да изгорим работните места на стотици хиляди наши сънародници.
Ситуацията обаче става още по-смешна, като се отчете фактът, че 27 от въпросните хора са имали канадски визи от преди това. Т.е. те и така са можели да си пътуват.
Така реално облагодетелствалите се са само 7 човека. При това те просто не са имали визи, не е било ясно дали не биха ги получили, ако опитат.
Какво е следващото? Може би сваляме визите на Луната, ако гласуваме Анадолската конвенция. То до Луната пътуват съвсем малко по-малко българи от до Канада... :)

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...