Adsense-top

На връх 3 март Ердоган идва в България по покана на Бойко. По повод честването на Освобождението от тypско робство ли?

На връх трети март Реджеп Ердоган ще дойде в София, за да се срещне с лидерите на ЕС, това ни довери наш източник от правителството. Датата е била поискана от Турска страна, и вече е включена в програмата за официалните посещения на Ердоган за месец март.
Провокация срещу България ли е това и участвали лично министър председателя Борисов в нея? Това си задават като въпрос много хора в момента. Точно на националният празник да дойде президентът на Турция при положение, че петстотин години сме били роби на Турция си е повече от провокация коментират експерти в геополитиката на Балканите.
Припомняме, че за честванията на празника на връх "Шипка" президентът Румен Радев покани Владимир Путин и всички от Герб и правителството изразиха остро несъглание с поканата, но пък днес става ясно, че нямат нищо против в България на връх празника да присъства Ердоган, под предлог, че щял да се среща с евролидерите, но ясно си личи че всичко е с друга цел. Няма да се учудим ако официалните лица от Герб поканят Ердоган докато е в София да се качи и на "Шипка" на връх празника, за да почете падналите турски воини по време на Руско - Турската война, която в крайна сметка за България се оказва Освободителна от турското робство, което е продължило петстотин години.

Източник: xaknews.blogspot.bg, заглавието е редактирано от ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...