Adsense-top

Нов заем за 29 милиарда готвят, ще го ползват за влизане в Еврото...

Правителството готви нов заем за близо 29 милиарда лв. за срок от 3 години, съобщиха ни наши източници в Министерството на финансите.
Парите са необходими за "гарантиране на стабилността в процеса на влизане в Еврозоната".
Зад тази формулировка всъщност се крият 15 милиарда евро, които трябва да внесем във фондовете за спасяване на фалирали държави. Те са "входна такса" за Еврозоната, каквато нямаше, когато влизата старите членки.
Сега за нас има, и това ни превръща в последните глупаци, които влизат в една пирамида и ще поемат единствено загуби.
Гърция и Италия влязоха рано, набълбукаха се със заеми и нищо не връщат. Ние ще влезем, няма да има лесни пари, и ще плащаме дълговете на старите.
Тегленето на заема доказва тази теза, която правителството иначе обявяваше за невярна и "конспиративна".
Проектът за новия борч ще влезе в парламента веднага след като приключи Председателството, и малко преди официално да се подаде молбата за членство в Еврозоната.
Срещу това ограбване на страната ни вече има сериозни протести, а група ентусиасти дори създадоха "крипто-валута", в която можете да обмените левовете си, за да ги предпазите от алчните ръце на Брюксел...

Г.Н.

1 коментар:

  1. АКО БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВСМЕ ДА ТОПЛИМ КАНАПЕТАТА ЩЕ НАДМИНЕМ ПО БЕДНОСТ ДОРИ ПАКИСТАН. ХИТЛЕР СЪС СИЛА НЕ МОЖА ДА ПРЕВЗЕМЕ ЕВРОПА А МЕРКЕЛ УСПЯ ИКОНОМИЧЕСКИ. ГЕРМАНИЯ ДЪЛЖИ ТРИЛИОНИ И НА ГЪРБА НА МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ НА БАЛКАНИТЕ ЖИВЕЯТ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБУНТУВАТ НАРОДИТЕ СРЕЩУ ГРАБИТЕЛИТЕ. НЕ МОЖЕ ЕДИН ЕВРОДЕПУТАТ ДА ЖИВЕЕ С 15000 ЕВРО НА МЕСЕЦ А ЕДИН ПЕПСИОНЕР С 200 ЛЕВА, МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА НА РАБОТНИК ДА Е 500 ЛЕВА А НА ДЕПУТАТ 7000 ЛЕВА. СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ ЕВРОПА СЕ СЪЗФАДЕ ЗА ДА ВЛАСТВА ГЕРМАНИЯ НЕ ЗА ДОБРО НА НАРОДИТЕ.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...