Adsense-top

Лиляна Павлова на пазар в МОЛ а, за Европредседателството трябва да съм Фешън

Наш читател ни изпрати снимка на Лиляна Павлова в Мола, довери ни че Лилито била като бясна вчера докато пазарувала и много държала, всичко което купувала да е последен писък на модата, заради Европредседателството.
Този път не е правила скандали на продавачките но на хората им направило впечатление, че постоянно говорела на висок глас и изтъквала, че заради гостите от Европа трябва да е най - голямата красавица на България.
Какво са ми ги запоказвали тия Мис България, Мис Силикон и всякакви други златотърсачки, аз съм Мис на Европредседателството, но никоя медия не иска да отрази това. 
Заради това Европредседателство и заради нашият премиер Бойко Борисов свалих цели три килограма и вместо всички да ме питат как го правя и колко ми струва, те се занимават с някакви измислени протести за цената на водата.
Питат ли ме мене, как сега трябва да подменя гардероба си и да похарча нови петдесет хиляди лева за костюми и рокли, понеже старите ми станаха големи. Вместо с тия пари да бях отишла на Малдивите или на Пукет, аз трябва да ги давам за дрехи и на никой не му прави впечатление какво и как ми струва на мене да съм Мис на Европредседателството и България да бъде представена успешно.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...