Adsense-top

ТЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ТИ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ДРУГО?

Колко пъти, един ли, сто ли? Се пееше в една песен.
Помните ли, защо Борисов и Герб спечелиха първият път изборите на които се явиха. Помните ли как изведнъж от нищото се появи един запис на Доган, който разпределяше порциите и широко отвори вратата на Борисов към Властта. Власт, която вече за трети път ще се опитва да упражнява с благословията на Доган.
Помните ли, Оставките на Борисов и управленията му на база опит, грешка ако не си ги спомняте, значи не живеете в България. Доган е политик и винаги е два хода преди другите, не защото е далновиден, а защото неговите кадри са навсякъде. Той си създаде армия от верни хора във всички министерства, той ги изучи с парите на данъкоплатците в чужбина. Единствено ДПС години наред обикаляше страната, намираше млади хора и влагаше пари в тяхното обучение в чужбина, за да се върнат после и да започнат работа в общини и министерства. Днес Доган дори да е само почетен председател на ДПС има най - много кадри в министерства, затова той е винаги два хода преди другите, защото всичко, което трябва да се решава му се докладва предварително.
Но да се върнем на Доган и подкрепата му за Бойко, защото ако в началото беше едно видео, след това последва целувка, между БСП и ДПС на "Орлов Мост", между Местан и Станишев, за да се закрепи Борисов за втори път на върха и сега, когато Борисов всеки момент трябваше да падне, електората пак разбра, че Доган не виждал смисъл да пада кабинета Борисов 3 точно в този момент, защото нямал Алтернатива.
Интересно ни е, откъде точно Доган е наясно, че няма алтернатива, може би неговите кадри в министерствата, не са готови да работят с други министри ли? Определено Доган, знае, че алтернатива винаги има, защото кабинета Борисов 1 беше най - смешното нещо в политиката на България за поне 100 години назад и напред, но той тогава извади записа, за да закрепи Герб във властта изстрелвайки ги с ракетата на народното недоволство.
Дали Доган цели да ядоса хората и явната връзка и сигнал, който подаде са имали друга цел, да покаже тясната обвързаност на Герб с ДПС ще разберем скоро, но едно е ясно, три мандата на Герб и ДПС все още са навсякъде във властта, но пък Бойко ако си спомняте щеше да ги преследва с цялата строгост на закона и дори обещаваше Доган да влезе в затвора. Но пък то обещаното в България, не е като даденото, така че ще имаме да почакаме още много да се появи политик в България, който да си изпълнява обещанията...

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...