Adsense-top

Каракачанов благодари на Дoгaн за подкрепата, бил "умен човек"...

Военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов споделя мнението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че днешното управления няма алтернатива. Той приветства заявеното от Ахмед Доган с думите: ”В ДПС има умни хора, които мислят правилно”.
Според него, наистина кабинетът "Борисов 3" нямал алтернатива. Също така, не било правино всички да се фиксирали върху председателството.
Но то минавало за шест месеца, важното е какво остава след това, категоричен е Каракачанов. Проблемите не ме плашат, а ме амбицират, подчерта той. В този мандат нямало как да има коалиция с ДПС, твърди Каракачанов.
Какво обаче означава официална подкрепа, гласувания заедно, както и министри, това воеводата не обясни.
В нормалния политически свят, това си е коалиция, но явно Каракачанов усвоява модела "Радан", който припомняма позволи една партия да е в опозиция и да има министри.
Към момента нямало разговори ОП да излязат от властта, допълни военният министър.
Хвалебствия за Доган изказа и Цветан Цветанов.
"Думите на Ахмед Доган, че ако вотът на недоверие към кабинета "Борисов 3" мине, няма да има партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за управлението на страната, се припокриват с резултатите от различни социологически проучвания от последните дни, които показват, че оценката на народа за управлението е положителна." - това каза вторият в ГЕРБ във връзка с внасянето на вот на недоверие от БСП и ДПС, което трябва да стане на 17 януари.
Военният министър се похвали, че много добре работи със синдикатите. Без добър социален диалог няма как да работим добре, изтъкна Красимир Каракачанов.

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...