Adsense-top

Полу-успех: Вече имаме механизъм за изгонване на боклука, но няма все още за издигане на качествено после...

За м.Ноември "Гъдел Нюз" направи 987 хиляди уникални посещения, което е лек провал, тъй като имахме желанието и стремежа да направим 1 милион. Но по-важното е нещо друго.
В обществото съществува вече механизъм за изгонване на боклучави политици. Гарантирам ви, че Бойко ще падне съвсем скоро. Фейк-сайтовете яко са го подхванали, гласовете му се топят, ще падне. Т.е. някакъв здравословен процес са тези "фейкове". Те са средство за очистване от боклука.
НО те не отговарят на втората половина от задачата. Как на мястото на боклука, да се издигне нещо свястно. Т.е. едва половината работа е свършена.
Вярно е, това е голям успех. До момента боклуците си управляваха пълни мандати и никой не можеше да ги пипне. Крадат, рушат, приватизират, концесионират - и... нищо. Вече има фейк-издания, които ги превръщат в нещо като "боксова круша", разсипват ги, и те падат.
Но как да изберем качествено след това? Ако изберем некачествено, фейковете пак ще го опукат. Но интересният въпрос е как да изберем качественото?
Ето това трябва да измислим...
Хипотетично по метода на пробите и грешките, фейковете ще доведат до качествено. Идва Бойко - оказва се боклук, махаме го. Идва Корнелия - оказва се боклук, махаме я. Идва Слави - оказва се боклук, махаме го. Така все някога ще се стигне до някой дето не е боклук.
Но това е чиста математика, теория на вероятносттите.
Трудният въпрос е как да направим това организирано и без прекалено много проби и грешки. На тази половина от уравнението, решение още няма....
Мисли народе, и измисляй. Щом измисли фейковете, и те работят, значи решения са възможни. Мисли и измисляй как след почистването на боклука, да изберем нещо свястно...

Великият ум
01.12.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...