Adsense-top

СВАЛЯТ ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОМЕРИ, ТОПЛОМЕРИ И ВОДОМЕРИ - БЪЛГАРИН ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ

Новина от последните минути.
Българин адвокат с практика в чужбина е успял да осъди България и съдът в Страсбург е отсъдил, всички електромери, топломери и водомери в България да бъдат демонтирани незабавно, на тяхно място да не се поставя нищо докато не се изпълнят всички директиви на европейският съюз за измервателните уреди и фирмите, които отчитат потребената енергия.
До присъдата се е стигнало след няколко годишни усилия на измамен български гражданин от енергоразпределително дружество. Месеци наред не бях в България и накрая, когато се прибрах имах огромни сметки за ток, вода и парно от дружествата ме посъветваха първо да си платя, после да си търся правата през съда. 
Естествено, че не платих и те ме дадоха на съдия изпълнител, докато българският съд ми разгледат молбата и жалбата минаха две години, накрая отсъдиха, че виновен съм бил аз, понеже не съм си опазил измервателните уреди от манипулации. Тогава реших да ги съдя в Страсбург и днес съм удовлетворен от решението на съда, което осъди българската държава да накара всички ЕРП та, ВИК та и Топлофикации да си свалят незабавно измервателните уреди. 
В съда бяха много учудени, как една и съща фирма хем ти продава нещо, хем нейна фирма ти го измерва, а на всичко отгоре и ти доставя измервателният уред. И още по - големият парадокс беше, когато чуха, че лабораториите, които трябва да направят проверка на уредите пак са на същите дружества.
В Страсбург не е имало представител на българската държава в съда, може би не са искали, да се срамят или да дават за пореден път безмислени обяснения на тема, това корупционна практика ли е.
Но решението е факт и трябва да се изпълни, ако ли не България я чакат солени глоби и санкции в порядъка на милиони левове.

Източник: Хак Нюз

12 коментара:

 1. Кой е този адвокат , защото моя случай е участи аналогичен на господина . Моля за име , адрес на адвоката.

  ОтговорИзтриване
 2. Еваллла браааттт!!!Един истински български борец за правда ,истина и справедливост в тая корумпирана ..от всякъде страна...!?Жив и здрав!Това бе най-радостната новина за всички българи.,ако е Истина..!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да , ако е истина.... ! Но силно се съмнявам,че дори и да е истина това ще се случи в нашата държава. :(

   Изтриване
 3. Fake News :) По-скоро свалят всички гащи на Българина... трябва да бъде заглавието.

  ОтговорИзтриване
 4. Нещо не ми се вярва! Прекалено е хубаво за да е истина!

  ОтговорИзтриване
 5. е те, като глобят държавата... нали пак ние народа ще го плащаме.. ххахаха... кви глупости пишете...

  ОтговорИзтриване
 6. Някой направи ли си труда да прочете, че този сайт е само за забавление и всичко е измислица??? От самото име на sait'a може да се направи извод!!!???

  ОтговорИзтриване
 7. Стига глупости,ползваш ,плащаш,не ползваш ,нищо не плащаш.Това е с енергото и ВИК.Спрете глупостите

  ОтговорИзтриване
 8. С енергото е така, но не и ВиК и топлофикация...разликата от общия водомер разпределят на тези, които са отчетени за съответния период, а следващия месец като отчетат и онези , които предишния период са отсъствали те си плащат и за предишния период, но тази вода вече е платена от съседите...и какво става ВиК получава два пъти плащане на една и съща вода...обирджии за съд

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...