Adsense-top

Защо, протестират Платените?!

От три дни платените протестиращи на Соросоидното общество в България трамбоват жълтите павета, затварят Орлов Мост и наричат себе си защитници на Пирин. Вижте снимката и се замислете, къде бяха същите тези платени парвенюта описващи себе си с думата Еколози, докато Иво Прокопиев, Иван Костов и още стотици техни гурута застрояваха българското черноморие. Къде бяха докато Росен Плевналиев и пак Иво Прокопиев застрояваха Банско?
Най - интересно е къде са обаче, тези защитници на Пирин, докато се изсичат горите и тировете изнасят дървесината към Турция и Гърция. Къде са същите тези платени протестиращи, докато хора като Делян Добрев и семейството изсичат горите край Хасково? Няма ги, защото там няма далавера. Няма комисионни и няма кой да даде някой лев.
Интересното е че водещ на тези протести пак се явява лицето вечен еколог Тома Белев, за когото е доказано в документи, че е взел милиони от български правителства да прави Еко Оценки и не на последно място, същият този "еколог" се похвали наскоро, че Бойко Борисов лично му звъннал да прибира цирка и че лифт на Банско няма да има.
Естествено, сред протестиращите има и такива на които им е писнало от управлението на политиците в България и си мислят, че всеки един протест би довел до неговото сваляне, но точно този надали има за цел да сваля каквото и да е.
Къде беше вечният Еколог, докато се правеше референдума срещу "Дънди Прешъс Металс - Челопеч" или вечният еколог, за тях няма да говори никога, защото и на тях явно е правил някакви екологични оценки.
Но да оставим настрана лицето Тома Белев и да се загледаме в другите лица, на вечните протестиращи, които протестират само когато схемата е или да се върнат във властта или да вземат някоя пара.
Познати лица от "Да България" на Христо Иванов, познати лица от партията на Кунева, познати лица от редиците на Радан Кънев и останалите Реформатори трамбоват пак паветата, както го правеха по време на Орешарски, но докато тогава се знаеше кой дава парата да се върне Бойко Борисов на власт, сега не става много ясно, какво точно целят платените пешеходци из София. 
Но както знаем скоро ще разберем, а да си зарежеш новогодишните празници и да трамбоваш в София паветата си е направо комично при положение, че поне от два месеца се знаеше, че решението на правителството за втори лифт на Банско ще е да го има. Но както се казва, Еколозите ще спасят България, стига медиите да им обърнат внимание, същите медии, които години наред се захранваха с парите на Сорос и Отворено Общество, за да докарат народа до състояние на Будна Кома.

Иван Иванов

p.s. Изсечете всички гори в България, за да направите писти и лифтове, бетонирайте плажните ивици, за да построите хотели, избийте и животните, за да нахраните "туристите", пресушете 7-те рилски езера, ако трябва в името на някакви чужденци, които не дават и 5 пари за България, и които ще дойдат за 10 дни да си направят кефа за без пари... Туризма не може да се развие нито с писти, нито с хотели! За да се привлекат туристи трябва реклама, сигурност, добри условия и обслужване! Никой няма да стъпи в държава в която ще му "свалят кожата" за един чай от 4лв., и в която обслужването е на ниско ниво, а вие ако искате и 100 кабинкови лифта направете... 
П.С. Първо привлечете българите, като туристи и чак тогава мислете за чужденците ...

Ива Иватта - Лондон

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...