Adsense-top

Топ фейк-издател: Народът не е "заспал", нито е "робска душа"... Той няма доверие никому, и това е огромния успех на неолибералната атака...

Основният проблем пред това да стане промяна е не че народът е заспал, мързелив или е робска душа. Не е това. Основният проблем е, че народът НЯМА ДОВЕРИЕ никому. Най-успешния разгром тия 28 години е срещу доверието. Неолибералите успяха да създадат серия от кукли на конци, които независимо за какво е гласувал народът, след това правят едно и също. Това е успешната операция срещу "доверието".
Сега дори да се появи почтен човек и да иска искрено да направи нещо, и дори да има 90% поддръжка за това "нещо", то няма как да се случи. Няма как да му повярват.
Ликвидацията на доверието в доброто и в патриотизма, в грижата за България, това е пълният триумф на неолибералите.
И да ви призная, аз не знам как да се преборим с това. Истината е, че вече имаме оръжие, атомна бомба, за това да изтребим и правителството и неолибералите. Това оръжие са фалшивите новини. Факт е, че работят и системата все по-убедително се клати.
Но нямаме средство, с което да върнем доверието и да дадем властта на патриоти и истински българи. Пораженията от неолибералните атаки са много тежки.
Това е въпрос, над който трябва да се мисли. Как да върнем доверието, така че да е възможно национално-отговорно правителство.
С "фейкове" ще изгоним Бойко и Шайката му. Но какво ще правим после, като и на самите нас няма как да се повярва. И не само на нас - на никой...

Добри Божилов, Великият ум
Най-големия измислител на фалшиви новини :)
07.12.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...