Adsense-top

ГЕРБ въвеждат доброволни съботи и недели. Който не участва го чакат солени глоби

Тази сутрин на правителствено заседание, което тече в момента и е поканена и столичната кметица Йорданка Фандъкова,  Бойко Борисов е обявил, че с указ на министерски съвет се въвеждат задължителните доброволни работни  съботи и недели за всички българи.
Пилотният проект ще тръгне в София, защото е столица на България, тук имаме най-много симпатизанти и членове и трябва да дадем пример на всички българи.
Доброволният труд ще се полага поне две съботи и недели месечно в рамките на четири часа и който не се включи ще бъде солено глобяван.
Явно от правителството са решили да пестят пари от ремонти и подръжка на зелени площи и тротоари в бъдеще, защото вече е коментирано и с големи строителни фирми в какви точно дейности доброволно ще се включат работниците им.
Валери Симеонов бил чут да обяснява, че нашите предци доброволно са построили всичко в тази държава, а днес всеки чака пари, ако не бяха доброволците днес нямаше да ги има нито Димитровград, нито прохода на републиката " Хайнбоаз", а днес всеки чака пари и само пари, за да направи нещо. Затова аз приветствам инициативата и знам точно къде ще се подържат на доброволни начала зелените площи в Малко Търново и Златоград.
Другите министри също приели идеята с ентусиазъм, а Лиляна Павлова, само цъкала с език как Бойко Борисов не се сетил по рано и как сега цялото НДК щяло да грее за Европредседателството.
Йорданка Фандъкова заявила, че още през януари е готова да стартира доброволческите съботи и недели и знаела точно къде да прати софиянци да положат своя труд.

Източник: xaknews.blogspot.bg

4 коментара:

 1. И точно вие трябва да дадете личен пример...

  ОтговорИзтриване
 2. А ГРОБ могат ли да ме хванат да ме поразведат а?

  ОтговорИзтриване
 3. И каква стана тя,уж соца това ,онова ,а сега ? Тогава имаше Ленински съботник ,а сега не само събота ,а и неделя,че и с глоби заплашват.Засрамете се ,станахте нагли до безочие!

  ОтговорИзтриване
 4. Господи ела си прибери вересиите и тези,както много братя българи казват,безмозъчни,подли и алчни дебили/не са само тези от снимката,има още такива/

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...