Adsense-top

Правят на мястото на Парламента - Язовир

"Феноменално" решение за мястото където се намира сега парламента са взели от столична община след наводненията вчера в които София заприлича на голямо езеро. В късният следобед Бойко Борисов събрал в кабинета си столичният кмет Йорданка Фандъкова, Лиляна Павлова и Цветан Цветанов и им заповядал да направят така че проекта за язовир на мястото на парламента да се случи. Дори име съм му измислил кефил се Бойко, ще го кръстим на Тодор Живков, защото никой не му признава постиженията, а той построи България, така ще видят и червените пенсионери, че ние сме онези, които мислят за хората.
Фандъкова, обяснила, че няма пари в бюджета на София за язовир, но Бойко я успокоил, че пари ще има както от Саудитските фондове с които ще строят джамията, така и от Европа от еврофондовете.
Цветанов искал да каже нещо за реакцията на хората, но Бойко му казал, че Пеевските медии и тези на Прокопиев вече са получили екслузивни права за отразяване на строежа на язовира и ще се погрижат за мнението на хората. Лилето се интересувала, само кои фирми ще строят и колко ще са комисионните които ще връщат.
Бойко е обяснил, че вече е заповядал на главният архитект на София да мислят как да съберат всички дъждовни води в язовира и да вкарат в него и река "Перловска".
Ще пуснем после лодки, ще го зарибим и ще си остават софиянци в София да си харчат парите какво са тръгнали по тези морета в Гърция. 
За пенсионерите Данче да помислиш за някакви отстъпки за атракционите да не кажат после, че не мислим за тях, завършил Бойко.
Припомняме на незапознатите, че Парламента в този му вид скоро се мести в друга сграда и сегашната явно ще бъде съборена, за да се строи язовир.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...