Adsense-top

Лекари в Пирогов изхвърлиха герберския шеф от кабинета му... Жандармерията лети натам...

Напрежението в Пирогов ескалира, гневни лекари изхвърлиха шефа на болницата от кабинета му.
Към мястото на събитието летят полиция и жандармерия.
Пациенти също са се включили в Протеста, болницата в момента била блокирана отвътре и лекари и медицински сестри са обявили, че ще започнат работа само ако изхвърленият професор Асен Балтов си подаде оставката и те персонала определят кой ще е новият шеф на Пирогов.
Отвън пред вратите проф. Балтов коментира ситуацията пред медиите така:
Днес е "Пирогов", утре може да е друга болница.
Ние сме институция, която не може да бъде охулвана по подобен начин, ние сме болница на народа, всеки знае, че когато има проблем, даден човек може да дойде в "Пирогов" и той да бъде решен"
От пресцентъра на министерски съвет съобщиха, че Премиерът Бойко Борисов събира всички министри на извънредно заседание в 12:00 часа, за да вземат мерки и решат проблема.
Валери Симеонов коментира темата, че тези протести и вандалски актове са дело на опозицията и те отново доказват тезата му, че някои хора, за да във властта могат да предизвикат и гражданска война.
Припомняме, до вчера лекарите заплашваха с колективна оставка, ако герберът не се махне. Днес явно са взели нещата в свои ръце - така както трябва - герберите вън, а не хората...

Източник: Хак Нюз

2 коментара:

  1. БРАВО НА ЛЕКАРИТЕ !ГЕРОИ !ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА !СЕГА НА РЕД Е МИНИСТЪРА А СЛЕД НЕГО И БИЙКО БОРИСОВ !ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТЕ !НЕ САМО С КЛАВИАТУРАТА И МОНИТОРА !

    ОтговорИзтриване
  2. Браво на лекари и пациенти.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...