Adsense-top

Отиваме на избори, не може да ме лепят за Доган, а Симеонов да ми се прави на опозиция...

"Подавам оставка незабавно. Няма никакъв начин ГЕРБ и ДПС да се окажат в една лодка" - така премиерът Бойко Борисов, донякъде раздразнен, коментира новата политическа ситуация.
"Доган знае, че прегръдката му е убийствена. И сега иска не да ни укрепи, а да ни събори. И вероятно ще успее, защото ако сега останем, след 6 месеца ще сме под 4%" - допълни премиерът.
"Как си представяте - ДПС дава подкрепа, а след 2-3 дни Симеонов ще подаде оставка, заради Банско. Какво ще стане тогава - ДПС влиза в правителството, а Патриотите излизат. На луд ли ви приличам, да допусна това?".
Припомняме, в момента има конфликт между премиера Борисов и вицепремиера Симеонов. Вторият иска да прокара нов лифт в Банско, който отлежава в "обсъждания" вече 8 години. Премиерът обаче го е страх от протестиращи на Орлов мост, и отстъпва. Слуховете са, че Симеонов ще подаде оставка на 28-ми - след като правителството отхвърли новия лифт.
"Отиваме на избори, нека видим как БСП ще правят председателството със служебното си правителство. Аз ГЕРБ няма да го жертвам, заради игричките на Доган, Корнелия и Симеонов" - завърши премиерът и се шмугна в колата си, преди да отговори на напиращите въпроси от журналистките.
В момента парламентът е във ваканция. Ако се депозира оставка, тя ще се гледа чак догодина. Това означава, че поне откриването на Председателството ще е от Бойко Борисов. Така той ще може да се снима с европейските лидери, събрани на българска земя.
Ако оставката се приеме, следва парламентарна "рулетка", която ще приключи най-рано в края на януари. До тогава председател на ЕС ще е премиерът в оставка.

Г.Н.

2 коментара:

  1. Бегай у Симитли да те успокоят няколко пъти че гледам нещо си напрегнат

    ОтговорИзтриване
  2. То в Симитли голям кеф

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...