Adsense-top

Лилето с нов рефрен: "Оставете ги тия избори, на хората им писна!", само че... от такива като нея и сродните й

Лиляна Павлова и Димър Главчев тази сутрин излязоха в телевизионният ефир с нов референ. Всеки ден сме сред хората и те искат да спрем да ги занимаваме с избори, защото не могат да живеят добре заради изборите. 
Стресираме хората, заяви Лиляна Павлова, всеки ден си говорим по телевизиите за нови избори и хората не могат да живеят по - добре от стреса и мисълта как да ни изберат отново нас.
Димитър Главчев от студиото на БТВ повтори думите на Лиляна Павлова, но добави, че просперитета на нацията се дължи на работата на Герб в последните години и подчерта, че доходите на хората за последните няколко години са се повишили с много, Лиляна Павлова приписа всичко това лично на Бойко Борисов.
Според двамата партия Герб мисли за хората и най - вече за онази част от избирателите, които всеки ден другите наричат малцинства.
Ние сме българи всички и не трябва да притесняваме хората от малцинствата, че не разбирали и нямали образование и не трябвало пак да ги мъчим с избори.
Вие знаете ли, колко е трудно на един човек без образование да запомни номера на нашата партия, какво само ги стресираме, когато се говори за гласуване и избори? Зададе въпрос Лиляна Павлова на водещата и пак повтори:
Изборите стресират хората и не могат да работят и това води до влошаване на икономиката.

Източник: xaknews.blogspot.bg, заглавието е на ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...