Adsense-top

Връщам се по - силен от всякога, аз ще съм следващият служебен премиер, а след това и редовен за пълен мандат...

 
Вчера, Росен Плевналиев, е доверил на своите приятели, че след като вече е уредил личният си живот с Десислава Банова е готов да си уреди и политическият и го е направил.
Аз ще съм следващият служебен премиер на България, разбрал съм се с Борисов и Доган. После ще стана и министър председател, някои хора си помислиха, че съм се отказал от политиката, но скоро ще разберат, че аз съм човека от който ще се решават много неща за европейското бъдеще на България.
Да харесвам Бойко Борисов и се надявам той да надмине Тодор Живков в управлението си, но си мисля, че му е време да влезе в президентството, а аз да стана министър председател. Тогава той пак ще управлява и ще взема еднолично решения, но отговорността и негативите ще ги поемам аз.
Мен хората ме обичат и почитат аз съм доказал, че мога да обединявам Европа и да бъда светъл в лъч в Европейската политика. Богат и уважаван човек съм и заслужавам да съм премиер, защото работата ми пет години в президенството доказа, че мога да управлявам България и да правя толкова много за хората.

Източник: Хак Нюз

2 коментара:

  1. Боже, Боже, жив да не бЕх!!! Пухльо щял да се "връща"........ Къде бе, Чехльо??? Ти нямаш ли огледало в къщи, че да се видиш колко си нещастен???!!! Не`ам думи! Този си мисли също като Тиквата, че е "единствен и незаменим"!!! Пълна и завършена пародия на мъж!!! Ай със здраве...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...