Adsense-top

Решиха се да отменят партийните субсидии, партиите ще се издържат от други средства.

Почти една година мина, докато го направят Партиите в Парламента се решиха отменят Партийната субсидия, но не бързайте да се радвате, защото милите ни родни избраници са измислили нова схема как да вземат от хората.
Помните, че "Референдумът на Слави", беше подкрепен от повече от 3,5 милиона човека и това накарало най - накрая депутатите да се замислят, най - дълго обсъжданият въпрос в държавата, най - чаканото решение ще е факт и за да са доволни всички и за да могат да се хвалят на следващите предизборни събрания, че си изпълняват предизборните обещания депутатите до петък ще гласуват премахването на партийната субсидия и на нейно място въвеждат " Такса Смет"
Така и така ни избират хората и после ни обявяват за боклук, значи за нашето съществуване са виновни те и ще си плащат " Такса смет", която партиите ще получават вместо така омразното Партийна Субсидия - коментираха депутати от Герб. От опозицията не посмяха да се сравнят с боклуци и смет, но пък нямали нищо против домакинствата в България да плащали два пъти равни такси смет, като едната да отивала за общината, а другата директно в касите на партиите и който имал най - много избрани боклуци да получавал пак най - много от събраните налози.
Запитани дали скоро смятат да гласуват и другите точки, като например Мажоритарното Гласуване от Парламента ни отговориха, че всеки сам избира, къде да си изхвърли боклуците. Така че и сега мажоритарният елемент го имало.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...