Adsense-top

Десислава Атанасова напуска парламента... Разбягват ли се герберите?

Устатата депутатка от Деси Атанасова и бивша здравна министърка се славела като модната икона в парламента, даже в цялата българска  политика!
Напускането и е много интересен лакмус за това започват ли да се разбягват "плъховете" от потъващия кораб на управляващата партия. Сякаш нищо не може да спаси вече Бойко и Шайката му, но може би пък отделни шайкаджии ще се измъкнат.
Мнозина биха съжалявали, че точно и Деса ще се измъкне навреме. Но ако се е усетила, това са правилата. Който навреме скочи, има шанс...
Новината е от "ПИК".
Точно когато България се тресе от напрежение, бюджетът отива на съд, араби продават лекарствата ни в чужбина, хората се давят в наводнения и умират в свлачища, медията на най-мастития депутат от ДПС реши да ни захрани с „топла“ новина от житието на уж противничката си от ГЕРБ.
Фината дама е разкривала неведнъж, че тайната й да е най-стилната от всички не се крие в скъпите тоалети, а в добре подбраните цветове и кройки на дрехите й, които отлично  пасват на фигурата и излъчването й, пише вдъхновено неизвестен журналист.
И издава, че точно заради добрия си вкус Атанасова неусетно се превърнала  в моден гуру за  колежките нямала време дъх да си поеме заради таланта си да се облича като изящна французойка. /Е, чак пък толкова…Дали писачът не се е изчервил от неудобство при тези редове? Едва ли, защото продължава: /
„Деси е прекалено  възпитана и съвестна и затова дамите  й се качват на главата. Вече всички в парламента и даже извън него я преследват и й искат модни съвети. Питат я  откъде си купува дрехите, искат да ги свърже с шивача си и да ги препоръча. Атанасова замисляла засега на шега да издаде  моден бюлетин за правилата за обличане, който щял да се харчи като топъл хляб и щял да й спести време да обяснява поотделно на всяка своя фенка тънкостите на модата”,  пише още изданието, позовавайки се на източници  от Народното събрание в стил „Иди ги търси“.
За съвети я търсели не само колежките й от ГЕРБ,  а и от останалите парламентарни групи, та даже  журналистки.  /А, стига бе!/ „Една щеше да  жени сина си и над половин час обсъждаше с Деси как да се облекат тя и дъщеря й за тържеството, като дори я помолила да я придружи до шивачката”, завършва пасквилът.
Първо: Не можем да разберем какво търси подобна новина в сектор политика, когато тя е по-скоро за раздел жълтурчета.
Второ: От цялата словесна мазна хвалба се натрапва един единствен логичен извод – ДеситУ  само си губи времето в парламента, вместо да отвори модна къща, да направи собствена дизайнерска марка и да гребе пари с шепи, конкурирайки „Шанел“, „Пако Рабан“, „Долче и Габана“ и  всичките останали заедно.
Трето: Някой е взел доста парички да напише всичките тези глупости.
Но понеже и нас ни обхвана полета на фантазията, вдъхновени от писанията за Деса, решихме да дадем още свежи предложения. Половината ни политици просто погубват таланта си в парламента. Лилито Павлова например може да дава съвети за чанти – кой откъде да си купи и за колко пари. Цецка Цачева може да издаде наръчник „Как да обядваме за 1700 лева“, или песнопойка с „Цъфнал ГЕРБ“.  Цвета Караянчева е напълно способна да се изхранва с уроци по ораторско майсторство и най-вече епитети, като средство за изискан израз.
Валери Симеонов  пък цял университет може да отвори за строеж на мотели и хотели, за откриване на тоалетни и лекции по курортна тишина.
А Бойко Борисов? О! Не можем да изброим всичко. Спортна академия – /нали е професор/ с дисциплини футбол, тенис и художествена гимнастика раздел „бухалки“ и „танц със саби“, училище за саниране и строеж на магистрали с пренасочване на средства към офшорки, уроци по дълго говорене, без да кажеш нищо, книга „Как да задминем Тато“ и още и още…
Да ги пита човек с такива таланти защо са тръгнали да се главоболят с оправянето на България, вместо да оправят себе си.
Впрочем второто те много добре го могат.
Уви!…

Източник: Скандално

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...