Adsense-top

Първата дама: Цветанов е "лудия шапкар" от "Бойко в страната на чудесата"...

Малко след полунощ Десислава Радева е поздравила шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов с кратък откъс от „Алиса в страната на чудесата“ и видео към него. Причина за това е твърдението му по Нова тв в събота сутринта, че президентът трябва да чете повече.
Така Цветанов коментира изявлението на Радев, че управляващите са посегнали на надеждата на българина с решението за мораториум върху някои иновативни молекули за лечение на рак, пише Блиц.
Ето го текстът на Десислава Радева:
„ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на собствените си шаблони.
Мислиш, че извън пределите на надеждата има само развалини? Всъщност само ако се лишиш от последната си надежда, ще можеш да станеш истински свободна. Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-сетне ще получиш възможност да си съсредоточиш мислите върху това, което трябва да правиш, а не върху това какво ще стане сега. Затова, когато умира надеждата знай – всичко едва сега започва и постъпи по друг начин.
АЛИСА: Да постъпя по друг начин по отношение на кое?
ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било…
Към себе си например. Надеждата е следствие от навика — смъртоносна инерция да запазиш старото. Убий надеждата."
До скоро мислех, че истината те прави свободен, докато приятел не ме подсети за този текст. Истината е следствие.
Убийството на надеждата е първоначалният акт.
Трябва да ги препрочитам тия книги, ей!!! Навикът е адски силен заглушител. Дори и на вътрешния ти гласец.“ Президентшата е прикачила и видео поздрав с норвежкия композитор Томас Бергерсен, продуциран от неговата компания Two steps from Hell, изпълнен от Sofia Session Orchestra.

Източник: Прес.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...