Adsense-top

Центъра на София вече е зарит с боклуци - Фандъкова къде ли Празнува?!Наши читатели от София ни изпратиха снимки с въпрос дали сме наясно какъв точно е номера на столичната кметица Йорданка Фандъкова, за да и зададат няколко въпроса.
Камионите на фирмата, която се грижи за сметта на София вече два дни са мираж, но от Столична община никой не вдигал телефон, а на тел.112 обяснили, че такъв сигнал си нямали на идея към кой да препратят.
София ще председателства Европа, сигурно ако оставят нещата така до началото на Европредседателството, колите с еврогостите доста ще трябва да заобикалят докато стигнат до НДК. Центъра на София е зарит с боклук и това явно вече става мода по време на празници. Столичната кметица може и да си празнува някъде на Боровец, но пък ние гражданите не сме длъжни да газим през боклука.
Нашите читатели обещават и утре ако този проблем с непочистването на контейнерите продължава да натоварят няколко микрубусчета със смет и да ги изсипят пред вратите на столична община, като коледен подарък от Софиянци към кметицата.

Източник: хаknеwѕ.blоgѕроt.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...