Adsense-top

Ким обяви серия от ракетни изпитания по време на Олимпиадата, ще летят над Южна Корея, нямало да падат там...

Русия намери неочакван съюзник в борбата си с мафията в Международния олимпийски комитет (МОК).
Днес др.Ким Чен Ун обяви серия от ядрени и ракетни изпитания "в първите месеци на 2018 г.".
Т.е. по време на Олимпиадата, която би трябвало да е в Южна Корея.
"Ще направим между 5 и 7 ефективни подземни ядрени опита, както и минимум 1 ядрен опит в атмосферата", обяви Ким пред Политбюро на Партията. След което добави:
"Ще проведем и между 10 и 12 теста на балистични ракети в южно направление. Те ще паднат в океана и няма да засегнат хора".
Понятието "южно направление" обаче означава ракетите да прелетят над Южна Корея, точно когато там е пълно със спортисти. Припомняме, че заради тези изпитания, САЩ вече обявиха, че е възможно да не участват в игрите. Но изпитанията бяха в Източно направление - към морето. Ако ракети ще летят на юг, става в пъти по-опасно.
Ракетите са опасни, дори да бъдат прихванати и свалени. Тогава части от тях могат да паднат на земята и ако има бойна глава, тя да се взриви на непредвидимо място.
Не е ясно как спортистите ще реагират на заплахата от ядрени опити. Корейският полуостров е малък и рискът от радиация е огромен. САЩ и Русия правят изпитания в далечни пустинни региони. Но за Ким това е невъзможно. Бомбите ще гърмят досами Южна Корея.
Опитът в атмосферата се счита за блъф. Такива не са правили нито САЩ, нито Русия от десетилетия.
Ако Ким разгони участниците на Олимпиадата, то със сигурност ще получи благодарност от Путин, под формата на тайно доставени нови оръжия.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...