Adsense-top

Не ме е страх нито от болни, нито от пенсионери, властта е здрава, и никакви лекарства "преждевременно"...

 
Вчера премиерът обяви в Брюксел, че "не се страхува от нищо", държат властта здраво и няма да се отказват. Народът бил решил те да управляват, и ще управляват.
Това при положение, че народът излиза по улиците вече. А за ГЕРБ са гласували предимно цигани и чиновници в подчинената им администрация.
Гласували са и бюлетини от печатници, тип "Костинброд", които не са заловени. Колкото до молекулите, той повтори позицията на здравния министър - никакви нови лекарства, преди да са одобрени в поне 9 страни от ЕС.
Т.е. чакаме безсрочно, а болните би следвало да спрат времето, докато властта намери пари за тях.  В същото време припомняме, 50 милиона отиват за партийни субсидии всяка година. Болните се нуждаят от 25 милиона. Междувременно, стана ясно, че Бойко Борисов е бил милионер още през 90-те, т.е. абсолютна лъжа излиза вчерашното му изказване, че клети горкичките с "кака му", разпродали всичко, за да съберат 8000 долара за лекарство за майка му.
Видно от приложените снимки, наш Бойко е бил едър фактор в СИК и свързаните с тази групировка фирми. Най-интересен е протокол от Общо събрание на акционерите на "Тео Интернационал" от 09.12.1995 г.
В него ясно се вижда подписът на Борисов като акционер.
Точно под неговия е подписът на Цветелина Бориславова, вписана като "Карагьозова".
Освен това, самият Бойко е бил в отделни етапи член на съвета на директорите, и дори - негов председател.
Всъщност дори само от този пост той е изкарвал поне няколко десетки хиляди долара годишно - като заплата.
Въпросната фирма при това не е случайна. Тя се е занимавала със супер изгодния бизнес с цигари, вкл. залавяна е за нелегално производство.
Какви реки от пари бяха цигарите в мутренските времена, всеки знае.
Майката на Бойко е починала през 1998 г. Лека и пръст. Но в този момент Бойко да събира с бедната си сестричка 8000 долара, за да я спасява, е абсолютна гротеска и с нея, и с паметта и.
Ако изобщо и е купувал "молекула", то загриженият син го е направил с лекота. То достатъчно е да си спомним само джипа на Цветелина Бориславова, който беше взривен, и ще видим в какво море от пари се е къпал охранителният бос тогава.Според медийни публикации от тогава, возилото е струвало 50 хиляди германски марки.
Бойко въвлече и семеството си в защита на властта и в налагане на наглото решение да се оставят болни без лекарства. Въвлече го по циничен начин, той е забравил вече какво е да си син, и как се уважават родителите.
В крайна сметка, ако синтезираме всичко случило се накратко - За ГЕРБ - власт, пари и проекти. За болните - убита надежда. За масовото гражданство - по-скъпа вода...
Два отделни свята...

Г.Н.

2 коментара:

  1. АЗ НЕ ПОЗНАВАМ ПО СТРАХЛИВ ТЪПАНАР ОТ ТИКВАТА САМО ДА МУ СТРОПАШ И ТИКВАТА ПЪЛНИ ГАЩИТЕ НЕ МЪЖ АМИ ПУТКА

    ОтговорИзтриване
  2. Бойко ,не те е страх от болните и пенсионерите? Кой си ти ,че да казваш кой да живее и кой да умре.С този мораториум за лекарствата ,май ще отидете в небитието.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...