Adsense-top

Тази сутрин в Парламента - Марешки раздавал щастливи прахчета и хапчета

Интересна хиперактивност и бодрост показаха депутатите тази сутрин, въпреки че до ранни зори работиха в Парламента.
Някои от тях, въпреки че до три сутринта бяха в Парламента още в седем сутринта окупираха телевизионните студиа, а други в десет сутринта бяха толкова щастливи и усмихнати все едно не бяха работили снощи. Стигна се и до ожесточени спорове, а към обяд Вицепремиера Симеонов седеше на банката и се смееше с глас без причина.
Наш източник ни съобщи и причината за тази супер бодрост и хиперактивност в парламента просто сутринта в десет часа Марешки минал по всички парламентарни стаи и раздал розови хапчета и бели прахчета бонус от фабриките на Кирил Домусчиев.
На някои депутати толкова им харесал подаръка, че се забавили да влязат в Парламентарната зала и по няколко пъти пробвали от белите прахчета, които се шмъркали през носа.
Но тъй като Марешки не ги предупредил за страничните ефекти накрая му се наложило да се маскира, за да не го познаят останалите и да го бият.
Тази вечер депутатите ще работят също до късно, а Киро Гела пак пратил подаръци, за да са бодри депутатите и да приемат бюджета в който са заложени много от неговите обществени поръчки и особено една от военното министерство.
По наша информация Валери Симеонов все още се смее на глас в Парламента сам без причина и само повтарял:
"- Искам от онова белото, което е екстра качество."
В момента депутатите на Марешки пак са сложили маските за да  разпределят на дози  белият прах.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...