Adsense-top

Корнелия изчезна, няма я от 4 дни... Никой не знае къде е... Отвлечена?

Корнелия Нинова липсва от няколко дни, и никой на "Позитано" не знае къде е. Нито е идвала на работа, нито си вдига мобилния телефон.
Тръгнаха вече и майтапи, че била отвлечена от Бойко Борисов. От деня в който премиерът тръгна с правителствения самолет за Саудитска Арабия, следите на Корнелия Нинова се губят, според наш източник. Тя трябвало да лети за САЩ при сина си, но полетът и бил от Истанбул и Бойко и предложил да я качи на правителственият самолет и да я остави в Истанбул, за да хване полета за САЩ.
Корнелия приела предложението и от момента в който е излетяла от София следите и се губят, никой не знаел къде е, а самата тя не отговаряла на телефона си, който бил изключен.
От опозицията не искали да повдигат публично въпроса за това къде е Корнелия Нинова и защо не е в Парламента, точно когато се обсъжда бюджета на България именно, защото хората ще научат истината, че Корнелия е приела да се вози без пари в самолета на правителството.
От партия БСП са поставили фактите пред президента Румен Радев и той е обещал да си поговори с Бойко Борисов за условията по връщането на Корнелия Нинова в България.
От опозицията много се притеснявали, че Корнелия е в ръцете или на Ердоган или още по - лошото в ръцете на краля на Саудитска Арабия, който много би се зарадвал на такъв красив подарък от страна на Бойко Борисов.
Нашият източник ни довери, че ако до понеделник няма развитие по случая, БСП обмисляли вариант да издирват тяхната лидерка чрез ЦРУ, Европол и всички други партньорски служби.
Извън шегата, припомняме че срещу нея имаше 2 опита за покушение от страна на шофьори на таксита. И в двата случая нападателите бяха от фирми, близки до Бойко.
Корнелия отказа охрана от НСО.
Ако е отвлечена, БСП би могла да плати от партийната субсидия откуп. Но пък пред банката само лидерът има право да подписва, та не е ясно как ще се изтеглят парите.
Въпросът не е майтап, нека се надяваме на блогополучен край...

Източник: Хак Нюз, с редакции

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...