Adsense-top

Такса от 1 лв. към сметката за телефон месечно, въведе Правителството... Ще идат за Председателството...

 
Днес Правителството реши и до няколко дни ще го направи реалност - от 01.01.2018 година всеки месец на всяка сметка за телефон, без значение дали е фирмена или на частно лице, да се начислява един лев допълнително такса непредвидени разходи в бюджета.
Предложението е дошло от финансовият министър Владислав Горанов и е било прието с единодушие и бурни аплодисменти "как не се били сетили по рано".
Горанов представил предложението с мотива, че ако изтеглят нов заем ще паднат от власт за дни, затова им трябвало соломоновско решение и вместо да теглят заеми, хората можели да бъдат солидарни с бюджета и всеки месец да го подкрепят за непредвидените разходи, като повишаване на депутатските заплати или пък пари за нови коли на НСО. 
Основният разход обаче в първите 6 месеца на годината, ще е за Председателството - да не се излагаме и да не се получи омизеряване на делегатите.
Бюджетът се прави за хората и те трябва солидарно да го подпомагат, а какво толкова е едно левче на всяка сметка на човек изобщо няма да ги усетят и няма да им тежат на месечните разходи.
Каракачанов се размечтал, че ако направят месечно добавката към сметките пет лева, веднага ще могат да купят танкове и самолети, а Лиляна Павлова му напомнила, че и десет лева да я направят тази добавка към телефонните сметки единствено и само Бойко Борисов решава за какво да се харчат парите.

Източник: Хак Нюз

18 коментара:

 1. Малко ли грабят от държавата и народа, и нямам, и няма явяване. Едно левче няма да ми натежи но нека бъдат за болни ,за помощ на пенсионерите всичко друго само не и на тези законни крадци.

  ОтговорИзтриване
 2. Пък от депутатските заплати щяло да е 1% поне :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Вашта м..а Уроди скапани

  ОтговорИзтриване
 4. Всеки месец запо един лев свщидаси купят мошеници

  ОтговорИзтриване
 5. Това са два хляба бе гьотверен!

  ОтговорИзтриване
 6. Не е това целта! Целта е за 12 месеца да изкарат субсидията си и да им остане по 1 лев за непредвидени разходи!Те много добре осъзнават, че субсидията от 11 лева е незаконна и рано или късно ще носят и съдебна и финансова-регресна отговорност!

  ОтговорИзтриване
 7. 😄Само ще им кажа.. ДА ГО ДУХАТ! Тея ненормални ли са или ненормални се правят

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На ненормални се правят, и ако мине.Но май винаги минава и затова продължават.Аз им предлагам всички горе да си отстъпят заплатите един месец и няма нужда да ми казват: какво било едно левче? За мен е прекалено - много са.

   Изтриване
 8. Данък пръдня ако наложат-милиарди!Елате,елате ми парички и и и!

  ОтговорИзтриване
 9. Отговори
  1. И накой от нас имот по 2-3,че и някой по 5... Едно 10 милиона на месец ше ги имат...

   Изтриване
 10. Толкова наглост няма никъде по света АЗ НЕ ИСКАМ ДА ГИ СУБСИДИРАМ С МОЕ ЛЕВЧЕ.

  ОтговорИзтриване
 11. He стига че законо крадат от народа та и почнаха законо да просят е товае ВG

  ОтговорИзтриване
 12. Не им омръзна да крадат и грабят народа в гроба да си ги харчат педали мръсни

  ОтговорИзтриване
 13. Не ги е срам по нагли и от телефонните измамници.Пенсионерите и децата,които имат телефони от необходимост и броят стотинките до пенсия да им стигнат за хляба,сега да им вземат и тях.

  ОтговорИзтриване
 14. Ако го приемат аз спирам договора с теленор да го духат скапани крадци не ги е срам немат пари за пенсионерите а измислят как да се облагодетелстват от народа боклуци мръсни крадливи измислете още нещо....

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...