Adsense-top

Нови коли за НСО, ще ни струват около 150 млн., да са ни честити!

Във връзка с Европредседателството от правителството са предложии на Парламентарната комисия по бюджета да се увеличат със 150 милиона лева парите на НСО за покупка на нови автомобили - джипове.
Бойко изрично е наредил джиповете да са бронирани и с най -висок клас на оборудване, за да не се излагаме пред европейските ни партньори от януари.
"Марката няма да я коментираме, знаете аз в какво обичам да се возя, звънете на онзи приятеля на Десито Танева от Сливен да ги урежда". - наредил преди да замине за Саудитска Арабия Борисов.
Наши източници ни довериха, че депутатите от другите партии също нямали нищо против да се закупят нови бронирани джипове за политиците, понеже председателството било половин година, а след това всеки един от тях щял да се сдобие със собствен автомобил да го вози в Бъллгария или до имота му в Гърция.
България трябва да покаже ръст и напредък, за това е важно автопарка ни, който ще вози гостите да е чисто нов, коментира тази сутрин в БТВ Томислав Дончев.
Цветан Цветанов още вчера е събрал, всички парламентарни шефове и ги е предупредил, че ако не мине това за джиповете, Бойко пак щял да се ядоса и да им се разсърди на всички, а не било хубаво сега да се сърди, че можело да се стигне до нова Оставка и да се изложим точно по време на Европредседателството.
От БСП попитали, дали могат да повдигнат малко шум по темата, без да стигат до крайности, Цветнов им разрешил.
Марешки пък бил готов на момента да си предостави незабавно, Бентлито на НСО, стига да не го съдят и да му върнат имунитета, и щял да го направи безвъзмездно, за да спести пари на бюджета. Цветанов го отрязъл, че в момента ще купуват джипове, но като се върне Бойко щял да го пита дали да му вземе Бентлито.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...