Adsense-top

По Лозанския договор Гърция и Турция правят "Възродителни процеси", умножени по 1000... само ние се самобичуваме за нашия...

Аз понякога обичам да чета. Сигурно затова съм станал умен до лудост. Та сега покрай Лозанския договор на Ердоган, аз взех да чета за цялата история, а не само репликите по медиите.
И научих следното - по силата на Лозанския договор "доброволно" са изселени хиляди гърци от Турция и хиляди турци от Гърция. Повечето турци в Гърция всъщност не са турци, а са мюсюлмани. Т.е. български мюсюлмани. Помаци. Покрай тях, по силата на Лозанския договор, и турци, и гърци, гонят и православното българско население от въпросните земи.
Но и всичко това не е най-важното. Знаете ли кое е най-важното?
Най-важното е, че тогава е осъществено невиждано масово изселване, вкл. със стотици убийства, заграбвания на имоти и пр.
И сега най-най-важното - абсолютно никой днес не оспорва тези събития!
А ние се бичуваме сами за "Възродителния процес", в който 90% от турците избягаха доброволно и примамени от по-високи заплати (или поне обещания за такива) към Турция. Ние сме някакви зверове, а гърци и турци дето са направили същото, с много повече жертви, го приемат за патриотична политика...
Просто казвам, че е самобичуването е вредно...

Добри Б.

1 коментар:

  1. Абсолютно вярно!!! И докога ще сме такива тъпи говеда, питам се аз?!?! И дори днес, в 21 век нямаше нормална реакция на тъпанарското и нагло протестиране от страна на шибаните крадливи, лъжливи и подли гърци за възстановения паметник на 6-ти полк в градината на НДК на мястото на "петолистния седмохуйник" - защо лъвът бил стъпил върху плоча с картата на Санстефанска България?!?! Ако можех бих изтребил целият политически елит на днешна Гърция - въпреки че геномът им е с поне 60% български гени!!! Наглостта трябва винаги да се наказва с бой до посиране на наглеците!!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...