Adsense-top

Списание " Грация " - Лиляна Павлова е най - достойна за жена на годината


От списание " Грация", които тази година за десети път ще дадат титлата Жена на Годината, потвърдиха информацията, която по рано днес изтече в публичното пространство, че Лиляна Павлова ще бъде голямата победителка.
В предаването " На Кафе" при Гала сутринта в Нова Телевизия организиторката на конкурса, е потвърдила информацията, като е заявила, че Лиляна Павлова е олицитворението на българската жена. Млада, Енергична, Успяла.
Всичко си има госпожа Павлова и харизма и стил и красота. И да не забравяме, че няма по престижно нещо за България от Европредседателството и е чудесно, че именно министърката по неговата подготовка, ще бъде Жена на Годината в България.
На въпрос на водещата дали организаторката и министърката се познават лично, отговора беше категорично да, даже сме и лични приятелки, но това не е в основата за получаване на титлата. Все пак тази жена вече три правителства е министър, значи има качества и заслужава титлата.
Толкова много направиха от Герб за медийната среда в България и свободата на словото, а госпожа Павлова е мотора на много от тези неща. Именно нейните контакти в Европа и близкото и приятелство с г-н Юнкер са в основата за борба с фалшивите новини, които сриват имиджа ни в Европа, като държава.
Правителството всеки ден строи и прави нещо за България и ние от "Грация" ги усещаме тези неща, защото наблюдавайки модните среди и как се обличат българките пенсионерки със сигурност можем да кажем, че стандарта на живот се покачва. 
Ето сега пак за Коледа правителството дават по 40 лева допълнително на пенсионираните българки и те спокойно ще ги използват, за да се разкрасят в някой салон за красота или да си направят хубава прическа за коледната или новогодишната вечер, когато ще са с прители и роднини.
Лиляна Павлова още преди години заслужи приза, когато отиде и събу модните обувки на висок ток, за да сложи гумените ботуши в Мизия, но тогава победителките и специално жената на Годината трябваше да е друга дама и нямаше как да променим нашите правила.
Но тази година поправихме грешката си и ще се радваме и ако господин премиера на България ни удостои с честта да присъства на церемонията по връчване на приза.
Също така, ние от " Грация " сме замислили да направим приз Жена на Века в България и естественно, че пак Лиляна Павлова ще го спечели, защото ако не е тя още нямаше да имаме магистрали и пътища, а България щеше да крета в деветнадесети век.
Споменавайки, българските пенсионерки, ние считаме, че те постоянно се оплакват, а госпожа Павлова много правилно им казва да си намерят някакво занимание, какво са се вторачили всички как се печелят конкурси или как се прави политика, нали в крайна сметка победителя е важен, а не кой и как го е избрал.

Източник: xaknews.blogspot.bg

1 коментар:

  1. вЕрно ! Те такава Грация като Лилето нЕма нийде по света !

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...