Adsense-top

Бойко си самопризна публично, че подкрепя наркотрафика, време е за арест...

Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде БГНЕС.
"Не ги гледам и не ги слушам", каза Борисов по повод думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, която го нарече страхливец. Запитан дали ще отговори на въпроса, поставен от Нинова относно това дали е знаел за обществените поръчки във ВМА, Борисов посочи, че има органи, които се занимават с това.
"Тя (Нинова) може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство някога. Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз епитети не употребявам", каза Борисов.
"Не съм знаел за одитния доклад, ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев. От къде да го знам аз това. Нито ми е оставяно като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като морален жест му приехме оставката. (на Николай Петров – бел. ред.) В същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, купували гласове и то от затворници, хора, които наричат българите "дебили".
Подобно твърдение би следвало незабавно да доведе до ареста на министър-председателя. Той заявавя, че познава наркотрафиканти, но не е предприел нищо срещу тях. Т.е. извършва престъплението да сътрудничи на престъпници и да пречи на държавата да ги съди. Разбира се, частният главен прокурор на Пеевски едва ли ще арестува ортака на същия.
На журналистическа вметка, че Борисов е наричал българите „прости”, той заяви: "Много грешите и това е една лъжлива новина".

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...