Adsense-top

Новата „Мис България“: Не, аз не съм грозна, нито тъпа, в никакъв случай!

 
По думите на Тамара Георгиева това е грозно, а хората, които го правят, очевидно нямат друга работа, а стоят по цял ден във „Фейсбук“.
„На негативната вълна не обръщам внимание за момента. Единствено съм изненадана за толкова голямата простотия на хората. Това коментира в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия новата „Мис България“ Тамара Георгиева.
Момичето предизвика бурна вълна от реакции в социалните мрежи, след като завоюва короната за най-красива българка. По думите й това е грозно, а хората, които го правят, очевидно нямат друга работа, а стоят по цял ден във Фейсбук.
„Винаги има хора, които да кажат лошо, да извадят качества, които да подсилят допълнително“, заяви тя. Според Тамара има и много хора, които й завиждат, но момичетата, които се явяват на подобни конкурси, винаги трябва да са подготвени и за хубавото, и за лошото. „Това, което виждат от снимките, не ме окачествява като човек. Аз не съм грозна в никакъв случай“, заяви миската.
Тамара допълни, че останалите не знаят какви каузи има тя и се надява още много хора да видят що за човек е. 24-годишното момиче разказа, че помага на майка си и баба си в семейния бизнес и е учила в Италианския лицей.
Завършила е Художествената академия. За семейството си коментира, че са хора на изкуството, интелигентни и възпитани. А близките й я подкрепят винаги. На моден подиум има изяви от по-малка, но на подобен конкурс за красота се е явила за първи път през февруари.
„Мис България е мечта за мен от малка. Винаги съм искала да изпитам тази емоция. Явих се и ето ме тук“, разказа момичето.

Източник: Епицентър

2 коментара:

  1. Дето е грозна,че и нагла.

    ОтговорИзтриване
  2. Тази докато ми прави свирка, може с носа си да ми прави операция от апендикс!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...