Adsense-top

Обраха лафката на парламента...

Току що ни съобщиха, че кафето в Парламента тази сутрин е намерено с изпразнени рафтове и хладилници.
Всички стоки от витрините и рафтовете са липсвали, всички напитки също.
В Парламента в момента са се събрали всички шефове на районни полицейски управления, шефа на СДВР и главният секретар на МВР. Министъра на МВР все още не се е върнал от Брюксел където са на официално посещения заедно с министър председателя.
От пресцентъра на Прокуратурата ще дадат пресконференция на обед, но вече разбрахме,  че е заведено дело срещу неизвестен извършител.
Наш източник ни съобщи, че по лицата на депутатите се четяла паника, а най - коментиран бил факта, че въпреки охраната някой е успял да обере Парламента.
Депутатите също така проверявали, дали от парламентарните им стаи не липсват вещи и документи.
Цветан Цветанов пък се изказал, че по - добре че е било кражба, защото имало и вариант някой примерно да поръси с отрова всички депутатски кюфтета и неговите колеги да бъдат отровени.
Председателят на Парламента е отговорил на наш репортер, че това е акт срещу Държавността, а извършителите са заплаха за националната сигурност и обира на парламентарната лавка бил терористичен акт.
Временно изпълняващият длъжността министър - председател Валери Симеонов обяви, че партизанските години явно се завръщат с пълна сила и че някой цели дестабилизация на държавата и свалянето на кабинета и не изключвал в обира да са намесени и от опозицията, все пак били преки наследници на комунистите, а всички знаем как са обирали мандри.
Наемателят на обекта, обаче разкри защо са притиснени всички депутати, просто когато е отишъл да отвори сутринта и е намерил кафенето празно е намерил само един бял лист с надпис залепен на една от масите на него пишело, цитираме:
"Неуважаеми депутати, днес взехме всичко от кафенето ви и ще го раздадем на пенсионерите. Утре можем да вземем и онова, което е и в домовете ви, за да го дадем на хората"
От Аполитичните.
Припомняме, че от три дни неизвестни успяха да задигнат три автомобила на депутати и сега по всичко личи че същата група е изпразнила и депутатското кафене.

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...