Adsense-top

Л.Павлова предложи новата "Мис България" за "лице" на Председателството... дават и заплата на зам.-министър...

 
Министърката по Европредседателството Лиляна Павлова най-сетне е намерила подходящ човек за "лице" на България през първите 6 месеца на 2018 г.
Това е Тамара Георгиева, която преди дни спечели титлата "Мис България".
"Логично и престижно за страната ни е да изтъкнем красотата на българката като един от символите на предсеталеството", пише в мотивите на проекто-постановлението, представено за подпис на премиера.
Така нареченото "лице" на България ще се ползва с ранга на заместник-министър и поради тази причина следва да бъде назначено от министър-председателя.
След като това стане, Хубавата Тамара ще получава около 4000 лв. основна заплата, колкото взимат заместниците, след последното увеличение от преди 1 месец. Допълнително - бонуси, командировки и пр. Общата издръжка на един зам-министър, ако не се корумпира, е минимум, 10 хиляди лева чисто в джоба месечно.
По време на Председателството, тъй като ще е на държавна служба, Тамара няма право да иска пари от граждани, за да се снимат с нея. Трябва да го прави безплатно. Не може да иска възнаграждение и за публикуване на нейни снимки в медиите, защото ще се води "политическа личност".

Г.Н.

5 коментара:

 1. Лицето на България ще бъде избрано от народа! А лиляна да не си придава мното важности защото по всичко личи че това което не иска народа тя му противоречи умишлено! Злобата която е прерпълнила душата и е изписана на лицето! Зако мразиш народа си ма лиляно? Майка ти и баща ти да не са от Хонолулу? Опомни се самозабравнице и слез на земята! Сложи спирачки на злобата защото с тоя тарод ще жшвееш докато си жива а не докато си на този временен пост!

  ОтговорИзтриване
 2. Искам снимка на Тамара, да си плаша внучетата когато не слушат. А стига бе, да не сте си помислили че съм чак такъв садист. Във връзка с двете краставици, пардон нрасавици, ще ви разкажа един виц. Отишла Лиляна на доктор и го попитала - Аз докторе дебела ли съм? Доктора притеснявайки се за поста си отговорил - Не. Лилито го попитала отново. - А съразмерна ли съм? Доктора помислил, пресметнал и отговорил. - При така поставеният от теб въпрос, трябва да си висока 4м. и 80см. А така докторе, а защо ми викат, че съм дебела, аз просто докторе съм много ниска.

  ОтговорИзтриване
 3. аз мисля че, Лиляна иска Тамара до себе си за да виждат хората че има по-грозни от нея ида избива комплекси. Така или иначе ще плащат дебилите, няма никакво значение дали има качества,защото когато я слушах по нова начина и на изразяване, и там не успя да ме впечетли
  П.С>не че смятам себе си за нещо повече но го осъзнавам и не се натискам да излагам България и Българите за да задоволя собственото си его

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...