Adsense-top

Ще Го изгоним. Много скоро! Изповед на един постоянно блокиран...

В няколкото свободни часа, между 2 блокирания, да съобщя и тук какво става в държавата.
Почти всеки, дръзнал да каже нещо срещу Бойко Борисов, е блокиран. Във Фейсбук. Нека уточним този факт - атаката е основно тук. По-активните имаме вече по няколко блокировки. Основният акаунт на Добри Божилов е блокиран вече 4 пъти, и удари и най-голямото наказание - 30 дни. Вероятно до часове ще го ударят отново. По-умерените опозиционери са по-леко ударени - за по 24 часа, за 3 дни и пр. Но атаката продължава, очевидно целта е всички неудобни да минат на 30 дневни забрани, които да се прекъсват за по няколко часа, преди следващата забрана.
Въпреки всичко това обаче, войната ни с правителството не спира. В нея ползваме различни средства, вкл. смесица от истински и фалшиви новини. Да, ползваме фалшиви новини, те са много ефективни, и са напълно заслужени от вонящата политическа класа, на която ВСИЧКО И Е ЛЪЖА. Целият живот на политиците е само лъжи, и фалшивите новини се превръщат в "Божие наказание" за тях. С техните методи, по техниге глави!
Политиците МНОГО СЕ ЯДОСВАТ НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ, намерихме им "цаката", и ще ги довършим. Много ги боли, а вие като народ се радвайте, че някой бичува тези паразити по този начин. Някакво възмездие се получи!
За пълен кошмар на ГЕРБ и мутренското правителство, опозиционните сайтове бележат рекордна посещаемост, въпреки че акаунтите на повечето авторите им са блокирани. Това се дължи на факта, че статиите от тези сайтове се споделят в мрежата от голям брой обикновени граждани, които няма всички как да бъдат блокирани. Влиза някой на сайта, харесва му статията, и натиска бутона за "споделяне".
Това е народната медия, народният бунт, който никакви тролове не могат да спрат.
Така въпреки, че например на мен основният ми акаунт е блокиран (с 5000 човека в него), в същото време "Гъдел Нюз" бележи рекордна посещаемост. За октомври направи близо 750 хиляди уникални посещения, а за ноември има сериозен шанс да стигнем за пръв път 1 милион. Покрай другото, взеха та ни показаха и по bTV. Май линейки са били чути в Банкя по време на тоя репортаж :)
При подобна вълна от посещаемост, извън Фейсбук, един блокиран профил има доста периферно значение. Властта се клати, а народното недоволство избуява. И ИМА МЕДИИ, ИМА ТРИБУНА, ПРЕЗ КОЯТО ТО ДА ИЗРИГНЕ. Не успяват да ни заглушат...
Всичко това ще продължи и в следващите дни и седмици, независимо какво се случи с профила ми във Фейсбук. Войната продължава, до пълното очистване на държавата от Мутрата-премиер, и от малките мутрички превзели всяка институция, фирма, кметство и самата социална мрежа...
Ще ги изритаме, вервайте ни. Много бой изядохме, и вече знаем колко можем да носим на бой. Оказва се, че не могат да ни пречупят и ние още сме тук, и все по-мотивирани. Ще Го изгоним. Много скоро!

Добри Божилов
20.11.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...