Adsense-top

Ексклузивно: Хората, които избраха Тамара за Мис България!

Кой избра Мис България 2017?...
След огромното социално възмущение от избора на новата Мис България 2017 - Тамара Георгиева, lentata.com реши да провери - кой точно избра Тамара? Проучването на екипа ни сред журито на конкурса даде следните резултати...
Журито се състои от 20 човека.
Първо се свързахме с най-известните от тях, като всички те са дали своето НЕ и бяха меко казано изненадани от избора на Тамара.
Ето какви са отговорите на въпроса - дали избраната Тамара Георгиева е получила тяхното ДА.
Иво Танев - НЕ е гласувал за нея, дори не я е включил в своя топ 5. Той публично заяви, че Тамара не е влязла в разширената му класация за кандидатки и е меко казано изумен от случващото се, тъй като самият той е бил сидетел на други две НЕ-та за победителката, а именно тези на Мария Бонева и Вили Боршукова от журито.
Антония Петрова (Мис България 2009) публично каза - НЕ съм гласувала за победителката.
Елена Ангелова (Мис България 1999-та) - НЕ е гласувала за Тамара Георгива, нейната фаворитка е била кандидатката от Хасково. С още 3 НЕ-та от журито се е сдобила Тамара - Мис България 1998 - Наталия Гуркова НЕ я е избрала за фаворит, Мис България 2015 - Марина Войкова и Мис България 2016 - Габриела Кирова също не са гласували за победител Тамара.
НЕ има новата Мис и от дизайнера Стоян Радичев.
Общият брой на НЕ-тата от нашето проучване сочи, че има общо 9 НЕ-та.
Своето ДА за новата Мис България 2017 са дали:
Адвокат Бързанов, който се аргументира, че Тамара е много красива на живо и, че - "Тамара е изключително ингелигентна и красива. След конкурса са пуснати 3 снимки на победителката, които са снимани от лош ъгъл и лоша светлина, което може да е умишлено или с цел да се спекулира конкурса и победителката" - каза още той.
Ардо Ованезов, член на журито, пък казва, че няма да каже за кого е гласувал, но пък смята Тамара за достоен фаворит и Мис България.
Мисис България 2013 Малина Димитрова по информация на организаторката на Мисис България Меги Савова е дала своето ДА за Тамара.
Собственичката и организаторката на конкурса Ирина Папазова е дала своето ДА за Тамара. Което прави 4 ДА-та. Остават още 7 членове на журито. Папазова казва, че Тамара е получила 6 спонсорски награди и че споснорите са фаворизирали Тамара за победител.
По нейна информация, останалите членове на журито са представители на спонсорите, а именно 7 човека от:
Дари Травел
Герлен
Тонини Ламборгини
Green line - на Петя Раева (екс депутат от ДПС)
фитнес Пулс
Корсет
Ваня Стил
Изводите: нито един публично известен член на журито не е гласувал за новата Мис България (освен организаторката на конкурса).
Тогава кой я избра?
Ами...спонсорите и организаторите, както може да видите...
Така че, ако ви възмущава жената, която ще представя България на световната сцена - сърдете се на хората, които правят и плащат конкурси като този.

Източник: Lentata

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...