Adsense-top

ДПС: Това правителство трябваше да си е заминало още вчера

Не се виждат никакви реформи, в който и да е сектор.
Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Плевен, помолен да коментира предложения от управляващите бюджет за 2018 г.
Много е ясно, че няма да го подкрепим, бе категоричен той. Според него бюджетът е „наливане на средства в нереформирани сектори, без да има идея за реформи“.
Карадайъ добави, че реформи са нужни във всички сектори и посочи на първо място сектор „Сигурност“, който има нужда да се разглежда в цялост като се актуализира Стратегията за неговото развитие, а не да се създава конкуренция между различните родове войски.
Лидерът на ДПС, добави, че реформи са нужни в здравеопазването, образованието и други сфери. Езикът на омразата, омразата в действие, агресията е днес на власт, каза Карадайъ в отговор на въпрос за неговите впечатления от пътуванията в страната. Основната вина за това нещо е на ГЕРБ, независимо кои са изпълнителите, смята той.
Според лидера на ДПС предстоящото Председателство на страната ни на Съвета на ЕС не може да бъде алиби, за която и да е власт. Карадайъ припомни, че оценката на ДПС за тази власт е, че „е вредна за бъдещето на страната“ и че е било добре „това правителство да си е заминало още вчера“.
В Плевен ДПС организира семинар за обучение на членовете на младежката структура на партията, пише БТА.

Източник: Епицентър.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...