Adsense-top

Бойко охули Левски и замина на екскурзия в Саудитска Арабия

 
Според мен Бойко вече ни се подиграва.
Заграбил цялата власт, а едва събрахме 400 души на протест, си е повярвал че е Господ. Има такъв ефект. Властта опиянява - случвало се е при Хитлер, Сталин, дори при Чърчил.
Самозабравят се и започват да правят буквално всичко, включително и най-големите гаври с народа.
Левски няма абсолютно никакво отношение към мигрантите - нито пряко, нито косвено. Той не може да бъде сложен в едно изречение с тях, дори случайно. Сложен е УМИШЛЕНО.
Бойко си прави гаргара с тази национална икона, вероятно защото приема себе си за нещо повече. Аз съм Бойко, строя магистрали, ръкувам се с Меркел и Макрон, ей ме сега и в Саудитска Арабия.
Поиздигналите се обичат да унищожават всеки друг авторитет. Вкл. историческите икони. Те са им конкуренция.
Извън Левски, да припомним, че тази година Бойко НЕ ПРИСЪСТВА на нито един национален празник - пропусна 3 март, шестванията на Шипка, Съединението и Независимостта. Т.е. не можем да търсим случайност.
Страхът на Бойко, че ще падне финално изчезна на 11 септември, когато след огромна подготовка и буквално буря в социалните мрежи, пред Народното събрание дойдоха едва 300-400 човека. Цветанов ехидно и щастливо се усмихваше като гледаше репортажа.
ГЕРБ се считат за вечни и несменяеми, а Бащицата - за най-великия българин.
Който може да отрече дори Левски. И нищо да не му се случи. Да си остане. Виждате ли, че си остава.
Та дори си замина на екскурзия в Саудитска Арабия. Поредното псевдо-държавно посещение, подобно на тия в Катар преди време. Дето щяха едни инвеститори да дойдат, да строят тук пътища, да ни засипят с милиарди. Нищо не дойде. Приказките на Бойко, за да се разходи с държавния самолет и за наша сметка до Катар.
Сега - до Саудитска Арабия.
Ако в Германия, Меркел засегне Фридрих Велики или Шилер, на улиците ще има милиони народ. Няма да може не само да отлети на никъде, но дори да стигне до летището.
Тук Бойко охули Левски и си замина на разходка до Арабския полуостров...
Като страничен ефект - София потъна в сняг и задръствания, пързалка навсякъде, падат клони от дървена. А Бойко - на плаж в Персийския залив...
Може би да го обесим един ден. Може и да не го обесим. Зависи си от народа...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...