Adsense-top

Пеевски поема лично премиерството, праща куклата Бойко посланик при Меркел...

 
Наши отлично информирани източници ни информираха, че политическите кръгове в България готвят Делян Пеевски за Премиер.
Настоящият пръв министър Бойко Борисов пък ще отиде посланик в Германия. Риск да не се разбере с Меркел, защото не знае езика, няма. Те с нея си говорят на друг език - на който всички с отношения като техните, се разбират идеално.
Планът бил замислен от същите хора, които преди години издигнаха Бойко Борисов за кмет и по - късно го направиха премиер, но този път има съгласието и на кръговете зад президента ген. Румен Радев. Първоначално той ще бъде служебен глава на кабинета, а след като спечели изборите, ще се утвърди и ще се изключи риска някой да вдига протести.
Обстановката в страната била взривоопасна и трябвало да се състави кабинет с фигура обединител, а какво по точно попадение може да се предложи на обществото освен фигурата обединител на българската икономика в колапс Делян Пеевски. Млад преуспял политик, знаещ езици и приеман навсякъде в чужбина добре. Неговите близки приятелства в Дубай, Катар и Саудитска Арабия, щели да бъдат използвани за да се съживи българската икономика, а за да няма бунтове срещу назначението му за Премиер всяка пенсия щяла да скочи до 1200 лева, а минималната заплата щяла да стане 1600 лева.
Парите вече били осигурени от фонд свързан с Пеевски в който били прибрани откраднатите 4 милиарда от банка "КТБ" Планът ще се осъществи с дейното участие на телевизия БТВ и партия "Атака". Руските кръгове в България също нямали нищо против, защото вече им е гарантирано, че с премиер Делян Пеевски всичките им енергийни проекти ще бъдат започнати и завършени.
Американското посолство също били информирани за рокада с фигурата обединител и нямали нищо против стига оръжейните сделки в Азия да стават само с тяхно оръжие, а българското военно производство незабавно ликвидирано. От Европа също не са протестирали, защото фигурата обединител на бизнесмена Пеевски, спокойно можело да се използва за обединение на Западните Балкани чрез създаването на хиляди работни места в павлионите му от верига "Лафка".
Планът бил представен и на така наречените десни радетели за Демокрация в България и им е било съобщено, че те бъдат основни приватизатори на военните ни заводи. От партия БСП нямали нищо против Пеевски да бъде министър председател понеже с увеличаването на доходите на пенсионерите, те изпълнявали в пъти предизборната си програма.
Същото е заявил и вицепримиера Валери Симеонов. Най - важни му били пенсионерите, затова ако Пеевски моментално вдигнел пенсиите той нямал нищо против. Веселин Марешки заяви, че с него никой не е говорил, но също така заяви, че увеличаването на доходите на хората ще увеличи потреблението в аптеките му и бензиностанциите -затова нямал нищо против. Бойко Борисов не бе открит за коментар, от пресцентъра на Герб заявиха, че е в Брюксел по важни Европейски въпроси.
Но щели да се съобразят с решенията на задкулисните кръгове иначе държавата я чакала Гражданска война, за което преди време намекна и депутатката им Десислава Атанасова. За смяна на фигурите начело на Държавата ще се използват дните около коледните и новогодишните празници, когато хората са настроени за празнуване и са по родните си места и няма да могат да се съберат за голям протест в София, която в тези дни на годината е почти празна.

Източник: Хак Нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...