Adsense-top

ВИДЕО: Прескачали ни били оградата с Турция. Ами и Левски е прескачал огради, к'во от туй...

Скандално изказване на Бойко Борисов в речта му пред делегатите и гостите на 4-тия конгрес на ГЕРБ бе заметено под килима от лакейските му медии. Не че платените от ГЕРБ журналисти го правят за сефте… Но пък ние се чувстваме длъжни да го осветлим.
От трибуната на конгреса Борисов изрече следните думи. Цитираме: „Прескачали ни били мигрантите оградата на границата с Турция. Ами и Левски е прескачал огради, кво от туй.“ Тези думи са предизвикали смут сред делегатите и гостите, които видимо са се смутили при изричането им. Явно сред многото глобалисти, мекерета и национални предатели в ГЕРБ са останали все пак някакъв брой хора с българско и патриотично самосъзнание, които все още изпитват респект към националната ни светиня Васил Левски.
Въпреки че за 10 години на власт Борисов и ГЕРБ с помощта на ЦРУ дресираха българския народ да приема безропотно и безкритично всяка просташка изцепка на Бащицата-Премиер, точно тези думи на Борисов активираха социалните мрежи, в които се заговори за всенароден бунт за „свалянето на този национален предател и дружките му от така нареченият патриотичен блок“, които накрая на речта му дори ръкопляскаха бурно.  Въпреки предателското изречение на Борисов, в което постави знак на равенство между ислямските мигрантски нашественици и Васил Левски. Много от патриотично настроените групи в Социалната мрежа, коментират, че е крайно време Бойко да си заминава за Турция, а партията му да бъде закрита с указ на президента.
„Какво още чакаме, че го търпим този национален предател, който дотолкова се оля и си повярва, че вече взе да се гаври и с Апостола на свободата“, е един от най-меките коментари в мрежата.
Припомняме, че Васил Левски е бил заловен при опит да се измъкне от турските заптиета край Къкринското Ханче, но при опит да прескочи плета край ханчето, се е спънал и така е бил заловен от заптиетата, а по – късно и обесен. Дали да отдадем изцепката на Борисов на прословутото му невежество (по негови думи единствената книга, която е чел през живота си е романа „Винету“). Надали! По-вероятно е с атаката си срещу Апостола да цели да се хареса на авро-соросоидните си партньори на Запад, чиято неолиберална идеология поощрява ниглежирането на националната история и идентичност на народите в Европа. Така че провокативните му думи са си чисто подмазване с адресат -Западна Европа. Но и знак за нас, българите, чии интереси защитава Премиерът ни и на кой господар служи.
Явно обаче народът ни започва да се отърсва от дълбокия си евро-атлантически сън, защото все повече хора се обединяват около идеята за къпротива на глобализма и западното господство, чиято крайна цел е поробването на народите от една наднационална милиардерска шайка.
Видео от конгреса - епичното изказване е на 14:24 минута:

Източник: Под Лупа, с редакции

1 коментар:

  1. КОНГРЕС ПО ПЛЮЕНЕ НА БСП АЗ ДРУГО НЕ ЧУХ ЖАЛКО ЗА ПРОКУРАТУРАТА ЧЕ НЕ ВИДЯ И ЕДНА КОРУПЦИЯ ЗА 10 ГОДИНИ В ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ ВКАРАМЕ МАЛКО ПРОКУРОРИ ОТ РУМЪНИЯ ЧЕ ДА СЕ ОПРАВИ И БЛАГОДАРИ НА ФОНДАЦИЯ И КОЯТО Е ЧУЖДА ЗА КАКВО ЧЕ НАЛИВА ПАРИ И ОПРЕДЕЛЯ ПОЛИТИКАТА НА ТИКВЕНСКАТА ПАРТИЯ ОТ КОЯТО СТРАДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...