Adsense-top

Когато ограда на детска площадка пази по-добре от ограда по границата...

Това чудо на съвременните възпрепятстващи съоръжения на Свинарчето и Тиквата!
Тази бутафорна преграда служи само и единствено за продуктово позициониране на управляващите пред Европа ще каже някой, а не е така – стотици милиони левове пари не само нашите данъкоплатци, но и на Европейските трябваха да гарантират сигурност !
Борисов не веднъж е заявявал, че ние сме надежден партньор на Европа и границата ни е стабилна и сигурна !
Единственото сигурно нещо свързано с границата ни е обаче усвояването на огромни суми, но все пак в цял свят има едно правило, че който плаща повече печели и така на този акционен принцип шепа хора спечелиха и това са Трафикантите – купиха си забавено строене, купиха си правителството, а с него и всички институции като МВР, Погранична полиция и Митниците не останаха на страна !Само ограда, нали?
Свидетели сме на стотици случаи на групи мигранти залавяни по суша, а за тези групи преминаващи по вода никой не говори за тях освен румънците, които стрелят по гемиите и гумените лодки !
И така това грандиозно преградно съоръжение, с което цял живот щял да се гордее Валери Симеонов някак си сравнявано едва ли не с великата китайска стена, а днес ние го сравняваме с оградата на спортна площадка, която има два реда телена мрежа и е далеч по-висока и трудна за преминаване !Само ограда, нали?
За срамотията е това с безочливи лъжи и театрални алчни постановки бяха и обекта на посещение от Великобритания, Сърбия и Унгария като се извървяха не малко политици, които да видят колко надежден партньор сме на една ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА!
И така истината е, че сме дебили излиза наяве щом ни правят на такива !
Но и европейските лидери ги смятат за такива щом им пробутаха тази същата лъжа ! Въпросът е дали Европа им вярва на днешен ред ?Само ограда, нали?
В китайската стена има погребани стотици хиляди работници като пълнеж в градежа и това я превръща в най-голямата гробница в Света !
Дали лъжите на Борисов и Валери Симеонов Гордият не превръщат и България в най-голямата гробница на Балканите след като напълниха страната ни с терористи, джихадисти и всякакви там крайно радикални ислямисти!
Пази Боже да не се случи това, защото ограда може да нямаме, но отмъщение ще има за това рано или късно !
И така днес ни управляват едни лъжци, но въпросът е до кога хората тук и там ще им вярват!
Гласуването за национални предатели е престъпление против човечеството и трябва да бъде наказвано също толкова жестоко колкото тези за които се гласува !
Видовден идва, господа национални предатели !

Източник: Blife

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...